Perakende

Migros’tan Money Kart ile First alışverişi yapanlar kazanıyor! 15 TL’lik alışveriş yap, Apple Watch kazanma şansı yakala

Migros’tan yeni bir kampanya haberi geldi. 15 Eylül – 30 Ekim 2022 tarihleri arasında Migros’tan Money Kart ile First markalı ürünlerden tek seferde 15 TL ve üzeri yapacağınız alışveriş 20 adet Apple Watch Series 7 akıllı saatten birini kazanma şansı sunuyor.  Kampanya 15 Eylül’de başladı, 30 Ekim 2022 tarihine kadar  devam edecek

Yaygın mağaza ağı ile tüketicilerin en çok tercih ettikleri zincir mağazalar arasında yer alan Migros’tan yeni bir kampanya haberi geldi. 

Kampanya 15 Eylül’de başladı, 30 Ekim 2022 tarihine kadar  devam edecek. Belirtilen tarihler arasında Türkiye genelindeki tüm Migros mağazaları, 5M Migros, Migros Jet Marketleri ve Migros sanal marketten yapılacak tüm First markalı ürünlerden tek seferde 15 TL ve katları tutarında yaptığınız alışveriş muhteşem hediyelerden birini kazanma fırsatı sunacak.

Her 15 TL’lik alışveriş için bir çekiliş hakkı verilecek. Kampanya alışverişinde Money Kart, Money Bonus veya Money Kart özellikli Money Pro Kart, Koç Ailem Money &More, Servis Kart, Positive Kart kullanan tüketicileri kapsıyor. Kart no, ad ve soyad bilgileri eksik veya kayıtlı olmayan Money Kart, Money Bonus veya Money Kart özellikli (Money Pro Kart, Koç Ailem Money&More, Servis Kart, Positive Kart) kart sahibi müşterilere çekiliş hakkı verilmeyecek.

Talihliler,  09 Kasım 2022  tarihinde saat 11:00’de noter huzurunda halka açık olarak yapılacak çekilişle belirlenecek.

Çekilişle 20 kişi 8399 TL değerinde Apple Watch Series 7 41mm akıllı saat kazanacak. Hediye kazanan talihliler 11 Kasım 2022 tarihli Birgün Gazetesi’nde duyurulacak. Belirtilen kampanya tarihleri arasında alışverişlerini iptal veya iade eden tüketicilerin çekiliş hakkı  iptal  edilecek. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. 18 yaşından küçükler çekilişe katılamaz. İkramiye ile ilgili KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenecek.

Editör notu: Bu haber 16 Eylül 2022 tarihinde saat 05.20'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,26 Türk Lirası, euro 18,25 Türk Lirası, altının gramı ise 991 Türk Lirası değerinde.
 

Ayrıntılar için tıklayın MİGROS

Skoda Karoq'un eylül ayı fiyatları açıklandı! Skoda Karoq kaç lira oldu? İşte Skoda Karoq'un 16 Eylül 2022 fiyat listesi

İkramiye müjdesi! İkramiye ödemeleri belli oldu! İşte çalışanların dört gözle beklediği haber!


10 soruda TOKİ 2022 sosyal konut projesi tüm detaylarıyla! Kimler başvurabilir?