Perakende

Migros'tan Ramazan bombardımanı! Ayçiçek yağında fiyatlar yeri serildi

Ramazan ayının bereketi hanelere yayılırken marketlerde bu aylara özel arka arkaya indirimlerini ilan ediyor. Bu indirimleri duyuran marketlerden biri de Migros. Hemen hemen her üründe indirime giden Migros'un indirim listesi haberimizde.Bu indirimlerin zamanlaması ve süresi ürünlere ve sezona göre değişiklik gösterebilir

Migros market yıl boyunca çeşitli ürünlerde düzenli olarak indirim ve kampanyalar sunmaktadır. Bu indirimlerin zamanlaması ve süresi ürünlere ve sezona göre değişiklik gösterebilir. Migros, genellikle web sitesinde veya mağazalarında bulabileceğiniz, güncel indirim ve promosyonları vurgulayan haftalık broşürler yayınlar. Ayrıca Migros, tatillerde ve Noel, Paskalya, okula dönüş gibi diğer etkinliklerde özel indirimler sunabilir. En son indirim ve kampanyalardan haberdar olmak için Migros'un e-posta bültenine kaydolabilir veya sosyal medyadan takip edebilirsiniz.

 

Migros'un kuruluş amacı, halkın temel ihtiyaçlarını uygun fiyatlarla karşılamak ve kaliteli ürünlere erişimlerini sağlamaktı. Migros'un kurucusu, İsviçreli iş adamı Gottlieb Duttweiler, tüketiciye yönelik bir perakende zinciri oluşturmak ve ürünlerin daha ucuz bir şekilde tüketicilere sunulmasını sağlamak istiyordu. Ayrıca, Duttweiler, Migros'u bir toplumsal proje olarak görüyordu ve Migros'un sosyal sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiğine inanıyordu. Bu nedenle, Migros sadece kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler sunmakla kalmayıp, aynı zamanda çevreye duyarlı, sürdürülebilir ve adil ticaret prensiplerine uygun çalışmalar yapmaktadır.

Migros'tan Ramazan bombardımanı! Ayçiçek yağında fiyatlar yeri serildi

CUMA GÜNLERİNE ÖZEL İNDİRİM LİSTESİ

Burdan Yarım Yağlı UHT Süt 1 L fiyatı: 15,75 TL
Omo Active Fresh Renkliler 50 Yıkama fiyatı: 154,90 TL
Selpak Deluxe Bambu Havlu 8’li fiyatı: 53,90 TL
Şenpiliç Bonfile KG fiyatı: 75,90 TL

RAMAZAN AYINA ÖZEL İNDİRİM LİSTESİ

Banvit Piliç Baget: 55,90 TL
Banvit Piliç Roaster: 45,90 TL
Sırma Maden Suları 6’lı: 26,50 TL
Superfresh Mantı 480 GR: 29,90 TL
Superfresh Patates 1200 GR: 59,90 TL

AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ VE DİĞERLERİ!

Bor Şeker 5 KG: 100 TL (2’li alımda)
Oba Ayçiçek Yağı 5 L: 125 TL (2’li alımda)
Tamek Domates Salçası 830 GR: 34,95 TL (2’li alımda)
Tat Osmancık Pirinç 2 KG: 62,50 TL (2’li alımda)

Fiyatı ucuz özellikleri yüksek! Samsung Galaxy M33 Carrefour'da çok uyguna

Carrefour'dan Samsung M23'e bomba fiyat! Rakamı gören telefonunu değiştirecek

Oyun canavarlarına müjde! Bahar kampanyasını kaçırmayın