28 / 04 / 2024

Migros'tan uygun fiyatlı akıllı telefon Trident A23 Max'e indirim! 26 Eylül 2022 fiyat listesi...

Migros'tan uygun fiyatlı akıllı telefon Trident A23 Max'e indirim! 26 Eylül 2022 fiyat listesi...

Migros, Trident A23 Max 64GB'a indirim yaptı! Bütçe dostu telefona yapılan indirimi görenler şoke oldu! Peki, Migros'ta Trident A23 Max fiyatları ne kadar? İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi...



Türkiye'nin en popüler süpermarketlerinden biri olan Migros, Trident A23 Max 64GB'a indirim yaptı! Bu indirimden yararlanmak için tek yapmanız gereken akıllı cep telefonunuzu Migros'un resmi internet sitesinden ya da www.migros.com.tr adresinden almanız yeterli.

Trident A23 Max 64GB (Türkiye Garantili) cep telefonu, yüksek iletişim standartlarının yanı sıra eğlence fonksiyonları da dahil olmak üzere çeşitli kolaylıkları ile çağın beklentilerini karşılayan güçlü bir iletişim aracı ve eğlence kaynağıdır.  Trident A23 Max 64 GB, uygun fiyatlı bir seçenekle yüksek performansı daha erişilebilir hale getiriyor ve gelişmiş kameralardan şık ve kullanışlı tasarıma, harika donanım özelliklerine ve güçlü pil performansına kadar son derece tatmin edici bir akıllı telefon deneyimi sunuyor. Paranın karşılığını arayan orta sınıf kullanıcılara hitap eden Trident A23 Max, gelecekteki yeniliklere kolayca uyum sağlamak için en son teknolojiyle donatılmıştır. 

 Migros tan uygun fiyatlı akıllı telefon Trident A23 Max e indirim! 26 Eylül 2022 fiyat listesi...

Trident A23 Max 64GB, 8 çekirdekli Unsoc SC9863A yonga seti ile donatılmıştır. Spektrum işlemciler, zorlu oyunlar için bile sorunsuz ve akıcı bir oyun deneyimi sağlar. Trident A23 Max 64 GB (Trident Türkiye Garantili) Tüm işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirmek için sabit 4GB RAM. RAM, bellek kodu okuma görevlerini yerine getirir ve işletim sistemini destekler. İşletim sistemi olarak Android 10'un en hızlı ve sorunsuz sürümünü kullanan cihazlar, bu sürüm sayesinde her zamankinden daha fazla özellik sunuyor. Android 10 işletim sisteminde gizlilik ayarlarını, karanlık modu ve diğer özellikleri bulabilirsiniz. 

Trident A23 Max cep telefonu ayrıca gün boyu kesintisiz iletişim sağlamak için USP Type-C ile şarj edilebilen 3600mAh pil kapasitesine sahip. Ayrıca pili mümkün olan en kısa sürede tam olarak şarj ederek kullanıcıya zaman kazandırır. 3600 mAh pil kapasitesi sayesinde en sevdiğiniz videoları izleyin, oyun oynayın veya uygulamalara göz atın. 

Trident A23 Max 64 GB (Trident Türkiye Garantili) kamera modülü, arka  sol üst köşede yer alan iki arka kamera ve ekran üzerinde yer alan bir ön kameradan oluşmaktadır. 120° geniş açı ve 16 MP çözünürlük ile ana kameraya takılan 0,3 MP VGA kamera, panoramik manzara fotoğrafları çekmenize, fotoğraflarınızı akıllı yüz filtreleri ile güzelleştirmenize, HDR işlevini kullanarak canlı ve dinamik görüntüler yakalamanıza olanak tanır. 1080 piksel çözünürlükte Full HD video kaydı sunan gelişmiş kamera, ağır çekim de sunuyor. Kamera ayrıca otomatik odaklama, gece modu, coğrafi  etiketleme ve sesli komut özellikleriyle birlikte gelir. Ekrana yerleştirilmiş ön kamera, 8 MP çözünürlük sunuyor.

Peki, Migros'ta Trident A23 Max fiyatları ne kadar? İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi...
 


Geri Dön