Yeni Projeler

Mıknatıs Kent Hoşdere projesi 10 karede!

10 konutluk Mıknatıs Kent projesi Başakşehir Hoşdere'de kuruluyor. 110 hektarlık alan üzerinde inşa edilecek olan Mıknatıs Kent Hoşdere projesinde yaklaşık 20 bin nüfus ikamet edecek...


Emlak Konut GYO tarafından inşa edilen 10 bin konutluk Mıknatıs Kent projesi 110 hektarlık alan üzerinde kurulacak. Başakşehir Hoşdere'de yer alan Mıknatıs Kent projesinin ilk aşaması Bahçekent Emlak Konutları ile başladı.


1 milyon 130 bin metrekare emsal inşaat alanına sahip Mıknatıs Kent projesinde yaklaşık 20 bin nüfusun yaşacağı bir uydukent inşa ediliyor. Mıknatıs Kent projesi 1,5 milyon nüfusu bölgeye çekecek.


Mıknatıs Kent Hoşdere projesinde konut, ticaret, eğitim, sağlık ve dini alanlar yer alacak. Modern kent yaşamının sunulacağı Mıknatıs Kent projesinde alışveriş alanları açık alana kurulacak. Kent içi ulaşım tramvayla sağlanacak ve bölge trafikten arındırılmış olacak.


Mıknatıs Kent Hoşdere projesinin bir parçası olan Bahçekent Emlak Konutları 1.etapta kalan son dairelerin satışları devam ediyor. Bahçekent Emlak Konutları 2.etap için 320 milyon TL teklif veren  İzka İnşaat ve Dağ Mühendislik ile sözleşme 22 Aralık 2013 tarihinde imzalanmıştı.