Ekonomi

Milangaz tüp fiyatları ne kadar? Güncel tüp fiyatları!

Tüp fiyatları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte güncel tüp fiyatlarına dair merak edilen detaylar!Tüp fiyatlarına zam mı geldi? Tüp fiyatlarında son durum ne? Bu sorular şu sıralarda sık sık sorulmaya başlandı

Tüp kullanan vatandaşlar, güncel tüp fiyatlarını araştırıyor. Tüp fiyatlarına zam mı geldi? Tüp fiyatlarında son durum ne? Bu sorular şu sıralarda sık sık sorulmaya başlandı.

 

İşte güncel tüp fiyatları ve tüp fiyatlarına zam yapılıp yapılmadığına dair detaylı bilgiler…

TÜP FİYATLARINA ZAM MI YAPILDI? TÜP FİYATLARINDAKİ SON DURUM NE?

LPG fiyatına gelen zamlar doğrudan tüp fiyatlarını da etkiliyor. Geçtiğimiz gün LPG’ye gelen 28 kuruş zam tüp fiyatlarına da yansıdı. LPG zammı, 12 kilogramlık mutfak tüplerine 6 liralık fiyat artışı şeklinde doğrudan yansıdı. Bu yapılan zamdan önce 309 liraya satılan mutfak tüpleri LPG’ye yapılan bu zam ile birlikte artışa neden oldu. Mutfak tüpleri, 315 liraya yükseldi.

Tüp fiyatına arka arkaya gelen zamlar, enflasyona dair de tabloyu ortaya koydu. 10 yıl önce 65 liraya alınan mutfak tüpünün Ocak 2021 yılındaki fiyatı da 215 liraydı.

Petrol fiyatları, artan enflasyon, küresel resesyon beklentilerinin güçlenmesi şeklinde dünyada yaşanan olaylar ve resesyon beklentisi talebin azalacağına yönelik endişe ile düşüşe geçti. Günlük fiyatındaki düşüş yüzde 5'i bulan brent petrolün varil fiyatı 99,57 dolardı. Petrol fiyatındaki gerileme benzin fiyatlarına da yansıdı. Benzinin litresi 1 lira 55 kuruşluk indirimle İstanbul'un Avrupa Yakası'nda 23,66 liradan, Ankara ve İzmir'de 23,78 liradan satılmaktadır.

Motorin (mazot) grubuna 8 Temmuz Cuma günü geçerli olmak üzere 2 lira 10 kuruş indirim geldi. Bu indirim ile beraber motorin litre fiyatı 25 liranın altına geriledi. 9 Temmuz Cumartesi günü itibariyle ise motorin fiyatına 81 kuruş zam yapıldı. Akaryakıt zamdan sonra motorin fiyatları yeniden 25 liraya yükseldi.

MİLANGAZ TÜP FİYATLARI!

12 KG LPG ŞİŞMAN TÜP. 310,00 TL. (KDV dahil) fiyatıdır.

12 KG LPG UZUN TÜP. 310,00 TL. (KDV dahil) fiyatıdır.

24 KG LPG TİCARİ TÜP.

45 KG LPG SANAYİ TÜP.

2 KG LPG PİKNİK TÜP. 70,00 TL. (KDV dahil) fiyatıdır.

Euro hızını alamıyor! Euro piyasayı şaşırttı

Taşınmaz satış vaadi sözleşmesi nedir?

Malulen emekli nasıl olunur 2022? Malulen emeklilik şartları nelerdir?