Yeni Projeler

Milena Kükürtlü’de 4.3 milyon TL’ye 2+1! Peşin ödemelerde indirim fırsatıyla!

Milena Kükürtlü projesinde yer alan konutların fiyatları 4 milyon 300 bin TL’den başlıyor. Milena Kükürtlü projesinde yer alan konutların teslimlerinin Aralık ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Milena Kükürtlü projesi, Kafka Yapı imzası ile inşa ediliyor. Satış sürecinin devam ettiği proje Bursa Osmangazi’de yükseliyor.

4 bin 906 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Milena Kükürtlü projesinde toplam 36 konut bulunuyor.

2 blok olarak yükselen Bursa Milena Kükürtlü projesinde yer alan konutların tamamı 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Peki Milena Kükürtlü projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? Milena Kükürtlü projesinde yer alan konutlar için banka kredisi kullanılabiliyor mu? 

Bursa Milena Kükürtlü projesinde yer alan A Tipi 2 oda 1 salon konutların fiyatları 4 milyon 300 bin TL, B Tipi 2 oda 1 salon konutların fiyatları ise 4 milyon 400 bin TL’den başlıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler peşin ödemelerde indirim fırsatından yararlanabiliyor. 

Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Milena Kükürtlü projesinde açık ve kapalı otoparkın yanı sıra yeşil alanlar da bulunuyor. 

Bursa Milena Kükürtlü projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Aralık ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 


Telefon: 0532 620 60 95
Web: https://kafkayapi.com/projeler/milena-kukurtlu/

 

Reportage Türkiye'nin ikinci projesi Afra Park görücüye çıkıyor! Bahçeşehir'e 177 konutluk yeni proje!

Boulevard Kabaoğlu’nda 2 milyon 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla! Teslimler Haziran 2025’te!

Aliva Life’ta hemen teslim 3+1’ler 6.5 milyon TL’ye!