Kent Haberleri

Millî Eğitim Bakanlığı İŞKUR üzerinden iki ilde çok sayıda işçi alacak! Lise mezunu olmanız yeterli!

İŞKUR aracılığı ile nisan ayı kapsamında yayımlanan işçi alım ilanlarının içerisinde öğretmen evi personel alımı da yer alıyor. Siz de Millî Eğitim Bakanlığı ve öğretmen evi bünyesinde çalışmak istiyorsanız ilana ilişkin şartlara ve detaylara buradan ulaşabilirsiniz. Çeşitli branşlarda mevcut personel eksikliğini gidermek amacıyla personel alımı gerçekleştirileceği ifade edildi

Millî Eğitim Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere kamu işçi alım ilanı yayınlandı. Çeşitli branşlarda mevcut personel eksikliğini gidermek amacıyla personel alımı gerçekleştirileceği ifade edildi. Bu ilana başvuru yapmak için en az ilkokul mezunu olmanın yeterli olduğu belirtildi. İşte kamu personel alımı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

MEB KAMU İŞÇİ ALIMI HAKKINDAKİ DETAYLAR

Millî Eğitim Bakanlığı iki il için personel alımı yapacağını duyururken, açıklanan bilgiler kapsamında işe alınacak personellerin, çeşitli alanlarda istihdam edileceği öğrenildi. İlgili alanlara başvurmak isteyen adaylarda bazı şartlar aranacak.

Bu kapsamda aranan başvuru şartları ise şu şekilde:

Bu koşulları sağlayan adaylar 10 Nisan-14 Nisan 2023 tarihleri arasında başvurularını tamamlaması gerektiği be başvuruların İŞKUR resmi internet sitesinden ya da ilgili il müdürlüklerine müracaat edilerek yapılması gerektiği ifade edildi.

İşte detaylar...

PERSONEL ALINACAK 2 İL VE KADRO DAĞILIMI

Millî Eğitim Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere alınacak personeller iki şehirde görevlendirilecekken, söz konusu iller ve iller içi kadro dağılımı da resmi olarak paylaşıldı. İlgili kadrolara başvuracak adaylar bu illerde yaşıyorlarsa başvuru süresi dolmadan başvurularını yapmaları gerektiği belirtildi.

İlgili il ve kadro dağılımı ise şöyle:

Muğla Menteşe Milli Eğitim Müdürlüğü:

Nevşehir Öğretmenevi Müdürlüğü:

İçişleri Bakanlığı 28 ilde rekor sayıda personel alacak! Son başvuru tarihi 15 Nisan!

Ev sahipleri dikkat! “Bekara ev yok” dedi, ağızları açık bırakacak para cezası aldı! Bunu sakın yapmayın!

Altın uzmanı İslam Memiş, altında son alım fırsatı için tek tek tarih verdi! Fiyatları duyanın ağzı açık kaldı!