İş Fırsatları

Milli Eğitim Bakanlığı 50 memur arıyor! Bakanlık personel şartlarını peş peşe sıraladı! Başvurular bitmeden başvurun!

Milli Eğitim Bakanlığı 50 personel alımı yapacak. İşte istenilen şartlar ve dahası…Yayımlanan ilanda 50 memur alımının yapılacağı açıklaması yer aldı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) yeni personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilanda 50 memur alımının yapılacağı açıklaması yer aldı. Başvurular 10 Şubat tarihinde sona eriyor.

İşte detaylar…

Milli Eğitim Bakanlığı, çeşitli alanlarda 50 memur alımı yapacak. Bu memur alımı başvuruları 10 Şubat tarihine kadar online olarak devam edecek. MEB, bünyesine 50 memur alımı yapacağını duyurdu. Memur alımı 27 alanda yapılacak olan alımlarda adayların taşıması gereken şartlar ve hangi alanlar için alımların yapılacağı bildirildi. 50 Milli Eğitim Uzman Yardımcısı alımında alımların yapılacağı kadrolar şu şekilde sıralandı;

MEB ALIM YAPILACAK KADROLAR!

1 Almanca, 1 Arapça, 1 Fransızca, 1 İngilizce, 1 Biyoloji, 1 Coğrafya, 1 Felsefe, 1 Fen Bilimleri, 1 Fizik, 1 Kimya, 2 Özel Eğitim, 1 Rehberlik, 1 Sınıf Öğretmenliği, 4 Matematik, 1 Okul Öncesi, 1 Tarih, 2 Türk Dili Ve Edebiyatı, 2 Türkçe, 1 İHL Meslek Dersleri, 1 Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi, 1 Elektrik Teknolojisi, 1 Muhasebe Ve Finansman, 5 İktisat İle İşletme, 7 Hukuk, 4 İstatistik, 3 Eğitim Programları Ve 3 ölçme ve değerlendirme kadrolarına alım yapılacağı açıklandı.

MEB MEMUR ALIM BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

MEB UZMAN YARDIMCISI ALIM NE ZAMAN YAPILACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı uzman yardımcısı alımı başvuruları 06 Şubat 2023 tarihi ile 10 Şubat 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. Bu başvurular elektronik olarak İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden gerçekleşecek.

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklileri merakta! Yeni emekli ikramiyesi ne kadar?

Aile destek ödemeleri ocak ayın kaçında yatıyor? Ocak ayında aile destek parası yatacak mı?