Kent Haberleri

Milli Eğitim Bakanlığından KPSS şartsız personel alımı müjdesi! Peş peşe açıklanan bu tarihleri sakın kaçırmayın

Milli Eğitim Bakanlığından KPSS şartsız personel alımı müjdesi... Peş peşe açıklanan bu tarihleri sakın kaçırmayın...Aktarılan bilgilere göre yapılacak olan personel alımında KPSS şartının aranmayacağı da bildirilirken, ayrıca söz konusu iş ilanına 18-45 yaş arası adayların başvuru yapabileceği de açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığının dört gözle beklenen 2023 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Aktarılan bilgilere göre yapılacak olan personel alımında KPSS şartının aranmayacağı da bildirilirken, ayrıca söz konusu iş ilanına 18-45 yaş arası adayların başvuru yapabileceği de açıklandı.

İş arayanların dört gözle beklediği söz konusu işe alımlar ile ilgili olarak verilen detaylara göre, en az ilkokul mezunu en fazla ise ön lisans mezunlarının başvuru yapabileceği personel alımında kura da çekilecek.

Milli Eğitim Bakanlığından KPSS şartsız personel alımı müjdesi... Peş peşe açıklanan bu tarihleri sakın kaçırmayın...

Milli Eğitim Bakanlığından KPSS şartsız personel alımı müjdesi... Peş peşe açıklanan bu tarihleri sakın kaçırmayın...

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI DETAYLARI

-İzmir Gaziemir ilçesi sınırlarında ikamet ediyor olmak,
-Kamu haklarından mahrum olmamak,
-Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık ya da malullük aylığı almamış olmak,
-Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı, vücut sakatlığı ve sağlığı ile engelinin bulunmaması,
-Affa uğramış olsa dahi devletin güvenliğine karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı, değerini aklama ya da kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak ve cezai soruşturması olmamak,
-Arşiv araştırması olumlu olmak
- T.C vatandaşı olmak,
-Erkek adaylar için askerlik ile bir ilişiği olmamak,
-Müracaat tarihi itibarıyla 18 yaşından gün almış ve 45 yaşını doldurmamış olmak,
-En az ilköğretim, en fazla Ön Lisans mezunu olmak,
-Ayrıca 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Sürekli İşçi (Güvenlik) alımı için ilan tarihinden itibaren 9 Şubat 2023- 13 Şubat 2023 tarihleri arasında Başvuru İçin Gerekli Belgeler bölümünde talep edilen belgelerin M.E.B. Devlet Kitapları Döner Sermaye Müdürlüğü İnsan kaynakları birimine (Dokuz Eylül Mah. Sarnıç Yolu No: 7 Gaziemir/İZMİR), elden teslim edilmesi gerekli. Ayrıca Talep edilen belgeleri kuruma zamanında teslim eden istekliler arasından kura çekilişi yapılacak. Ayrıca açıklanan süre zarfında belgelerini teslim etmeyen ya da yapılan inceleme neticesinde ilanda istenilen şartları sağlamayan adaylar kura çekimleri için değerlendirmeye de alınmayacak.
-Verilen bilgilere göre, adaylar bütün duyuruları ve sonuçları (kura sonuçlarını, mülakat sınavının saatini,  yerini, tarihini ve mülakat sınav sonuçları ile gerekli görülebilecek diğer duyuruları) Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğünün internet sayfası olan dhgm.meb.gov.tr/dkm adresinden takip edebilecek. Söz konusu bu duyuru tebliğ mahiyetinde kabul edilecek olup, ilgililerin adresine posta yoluyla ayrıca tebligat da yapılmayacak.

BAŞVURULAR İÇİN GEREKLİ BELGELER

1-Adli Sicil Kaydı (E-devlet üzerinden alınabilir)
2- SGK Hizmet Döküm Belgesi (E-devlet üzerinden alınabilir)
3-İkametgah Belgesi (E-devlet üzerinden alınabilir.)
4- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (E-devlet üzerinden alınabilir)
5-Nüfus Cüzdanı fotokopisi
6-En Az İlköğretim Mezuniyet Belgesi (Noter tasdikli sureti ya da e-devlet üzerinden alınabilir.)
7- Geçerliliği Süren Silahsız Özel Güvenlik Belgesi 
8-İŞKUR'a başvuru yapıldığına dair belge
9-Öncelik Durumu Bildirir Belge (öncelik hakkına sahip ise)
10- Askerlik Durum Belgesi (Noter tasdikli sureti ya da E-devlet üzerinden çıktı alacaklar için; belgelerinde sevk ve terhis tarihlerinin yazıyor olması gerekiyor.)
11- Geçerliliği Süren Silahsız Özel Güvenlik Kartı
12- Ağır ve Tehlikeli İşlerde çalışmasına engel olacak herhangi bir bir hastalığının bulunmadığı, seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişkin Tam Teşekküllü Resmi Sağlık Kurumlarından alınan sağlık raporu

Verilen bilgilere göre, talep edilen evrakları 9 Şubat 2023 -13 Şubat 2023 tarihleri arasında teslim etmeyen adaylar kura çekimine dahil edilmeyecek olup, bu adaylar haklarından feragat etmiş sayılacak ve herhangi bir hak talebinde de bulunamayacak.

SSK ve BağKur emeklilerine adeta son dakika ikramiye müjdesi geldi! Bu tarihi duyanın aklı başından gitti! Hemen bakın

Altın fiyatlarında çok büyük deprem! Gram altının 5 bin TL olacağı tarih bir bir açıklandı, bu tarihi duyanın aklı gitti

Aile Bakanlığı Şubat 2023 müjdelerini tek tek duyurdu! Hesaplara tam tamına 4 bin 336 TL yatırıldı! Aman kaçırmayın