28 / 04 / 2024

Milli Emlak 10 bin TL'ye arazi satacak! Ucuz arazi fırsatını sakın kaçırmayın!

Milli Emlak 10 bin TL'ye arazi satacak! Ucuz arazi fırsatını sakın kaçırmayın!

Resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı ihale ilanları ile dikkat çeken Milli Emlak 10 bin TL'ye arazi satacak... Ucuz arazi fırsatını sakın kaçırmayın...



Resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımladığı arsa ve arazi ihaleleriyle dikkat çeken Milli Emlak Genel Müdürlüğü Mayıs 2023 ihalelerini de yayımladı.

Verilen detaylara göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından peş peşe yayımlanan ihale ilanları kapsamında 10 bin 300 TL'ye satışa çıkarılan arazi de dikkat çekiyor. Milli Emlak'ın satışa sunduğu arsa Artvin Merkez'de bulunuyor.

Milli Emlak 10 bin TL ye arazi satacak! Ucuz arazi fırsatını sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, söz konusu arazinin muhammen bedeli 10 bin Türk Lirası olarak açıklandı. Yatırımcıların adeta dört gözle beklediği arsa ve araziler KDV'den muaf olmasıyla da oldukça dikkat çekiyor.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa çıkardığı söz konusu arazinin yüz ölçümü 133,44 metrekare şeklinde  açıklandı. Artvin Merkez'de yer alan arazinin satış ihalesi 22 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Peki satışa sunulan ve muhammen bedeli 10 bin TL olarak açıklanan arazinin geçici teminat bedeli kaç TL olarak açıklandı?


Geri Dön