İhale

Milli Emlak 124 bin TL'ye arsa satıyor! İhalesi 11 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Siirt ili, Baykan ilçesi, Yeşilçevre Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 11 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde dikkat çeken yeni satış ihaleleri arasında Siirt ili, Baykan ilçesinde bulunan konut alanı imarlı arsa da mevcut

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcılar tarafından merakla beklenen Ağustos 2022 yeni ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden hız kesmeden yayımlıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde dikkat çeken yeni satış ihaleleri arasında Siirt ili, Baykan ilçesinde bulunan konut alanı imarlı arsa da mevcut.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan resmi bilgiye göre, satışa çıkarılan arsa Siirt ili, Baykan ilçesi, Yeşilçevre Köyü'nde bulunuyor.

İhaleye çıkan arsanın taşınmaz numarası 56030102365 şeklinde açıklanırken,  söz konusu arsanın yüz ölçümü 869,99 metrekare olarak belirlendi.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan ihale detaylarına göre, hazine hissesinin 869,99 metrekare şeklinde açıklandığı söz konusu arsanın toplam muhammen bedeli 124 bin Türk Lirası şeklinde belirlenirken, geçici teminat bedeli de 24 bin 800 Türk Lirası şeklinde belirlendi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, yatırımcıların merakla beklediği söz konusu ihale 11 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:45'te yapılacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde...

Taşınmaz Bilgileri
Taşınmaz No :56030102365
Pafta / Ada / Parsel :- / 472 / 2
İmar Durumu :İmarlı
İmar Özellik Adı :Konut Alanı
İmar Tarihi :
Yasal Dayanak :2886 / 45.
Taşınmaz Yüzölçümü :869,99 metrekare
Hazine Hissesi :869,99 metrekare
Satılacak Yüzölçümü :869,99 metrekare
Toplam Tahmin Bedel :124 bin TL
Geçici Teminat Bedeli :24 bin 800 TL
İhale Tarihi ve Saati :11 Ağustos 2022 Saat 10:45

Taşınmaz cinsinin arsa şeklinde bildirildiği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü arsa satışı ile ilgili daha detaylı bilgi almak için https://siirt.csb.gov.tr/ adresine tıklayabilir ya da (484) 223 22 71 numaralı telefon ile iletişime geçebilirsiniz.

TOKİ'den ucuz konut almak isteyenler hemen bakın! TOKİ 2022 projeleri için tarih belli oldu! Bu tarihi sakın kaçırmayın

Emeklilere müjde! Bu bankanın verdiği promosyonu görünce gözleriniz yuvalarından fırlayacak! Hemen 7.500 lira alın!

Altın ve dolar için yeni seviyeyi açıklayan Selçuk Geçer korkunç rakamı duyurdu! Altını ve doları olanlar hemen bakın