Kent Haberleri

Milli Emlak 17 bin TL'ye arazi satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Peş peşe satışa çıkardığı arsa ve arazilerin satış ilanlarını da resmi internet sitesi üzerinden bir bir yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 17 bin TL'ye arazi satacak. Bu tarihi sakın kaçırmayın...Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Mart ayının ihale ilanlarını resmi internet sitesinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü yine düşük bir bedelle arazi satıyor

Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenler merakla Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ihale ilanlarını bekliyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Mart ayının ihale ilanlarını resmi internet sitesinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü yine düşük bir bedelle arazi satıyor.

Aktarılan detaylara göre, KDV'den muaf arsa veya arazi almak isteyenlerin merakla  beklediği söz konusu ihale ilanlarını bir bir yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa sunduğu arazi Afyonkarahisar ilinin Bayat ilçesinde yer alıyor. 

Yatırımcılar tarafından dört gözle beklenen söz konusu ihale ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arazinin yüz ölçümü 285,07 metrekare.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki bilgiye göre, söz konusu arazi satış ihalesine göre satışa çıkarılan arazinin ihalesi 2 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Peki Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunulan arazinin geçici teminat bedeli kaç Türk Lirası olarak açıklandı? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web  sitesi üzerinden yayımlanan söz konusu o ihale ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Peki Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunulan arazinin geçici teminat bedeli kaç Türk Lirası olarak açıklandı? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web  sitesi üzerinden yayımlanan söz konusu o ihale ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan söz konusu arazinin taşınmaz numarası 03030101796 şeklinde belirtildi. Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, satışa çıkarılan söz konusu arazinin alanı 285,07 metrekare şeklinde belirtildi.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan söz konusu satış ilanına göre, satışa çıkarılan arazinin toplam muhammen bedeli 17 bin TL şeklinde belirtilirken, geçici teminat bedeli de 3 bin 400 lira şeklinde açıklandı.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesi üzerinden yayımlanmış olan arazi satış ihalesi şu şekilde;

Satış Bilgileri
Tahmin Edilen İhale Bedeli    ₺17.000,00
Teminat Bedeli    ₺3.400,00
Uygun Yüzölçümü    285,07 m²
İhale Tarihi    02/03/2023
İhale Yeri    -
İletişim Adresi    -
Telefon    -

Taşınmaz No    03030101796
Pafta/Ada/Parsel    K25b-14a-1c/117/2
İmar Durumu    Hayır
İmar Özellik Adı    
Yasal Dayanak    2886 / 45
Taşınmaz Yüzölçümü    285,07 m²
Hazine Hissesi    -
Satılacak Yüzölçümü    -

Deprem bölgesi Gaziantep'te 17 bin 27 çadır ve 1522 konteyner kuruldu!

İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü bazı taşınmazları kiraya veriyor! Geç kalmayın!

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!