İhale

Milli Emlak 19 bin 200 TL'ye imarlı arsa satıyor! Duyan inanamadı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kırşehir ili, Kaman ilçesi Kurancılı - Cumhuriyet Mahallesi'ndeki konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın yapılacak.Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde dikkat çeken yeni satış ihaleleri arasında Kırşehir ili, Kaman ilçesinde yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsa da bulunuyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcılar tarafından merakla beklenen Ağustos ayı yeni ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden yayımlamayı sürdürüyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde dikkat çeken yeni satış ihaleleri arasında Kırşehir ili, Kaman ilçesinde yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsa da bulunuyor.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan resmi detaylara  göre, satışa çıkarılan arsa Kırşehir ili, Kaman ilçesi Kurancılı - Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunuyor.

İhaleye çıkan arsanın taşınmaz numarası 40060101413 şeklinde açıklanırken,  söz konusu arsanın yüz ölçümü 636,16 metrekare olarak belirlendi.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan ihale detaylarına göre, hazine hissesinin 636,16 metrekare şeklinde açıklandığı söz konusu arsanın toplam muhammen bedeli 19 bin 200 Türk Lirası şeklinde belirlenirken, geçici teminat bedeli de 5 bin 760 Türk Lirası şeklinde belirlendi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, yatırımcıların merakla beklediği söz konusu ihale yarın saat 14:00'te yapılacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde...

Taşınmaz Bilgileri
Taşınmaz No :40060101413
Pafta / Ada / Parsel :J31B18B3B / 101 / 1
İmar Durumu :İmarlı
İmar Özellik Adı :Konut Alanı
İmar Tarihi :
Yasal Dayanak :2886 / 45.
Taşınmaz Yüzölçümü :636,16 metrekare
Hazine Hissesi :636,16 metrekare
Satılacak Yüzölçümü :636,16 metrekare
Toplam Tahmin Bedel :19 bin 200 TL 
Geçici Teminat Bedeli :5 bin 760 TL 
İhale Tarihi ve Saati :23 Eylül 2022 Saat 14:00

Taşınmaz cinsinin arsa şeklinde bildirildiği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü arsa satışı ile ilgili daha detaylı bilgi almak için https://kirsehir.csb.gov.tr/ adresine tıklayabilir ya da (386) 213 13 55 numaralı telefon ile iletişime geçebilirsiniz.

Belediye'den büyük fırsat! Tekirdağ'da 24 arsa kiraya verilecek!

Altındağ Belediyesi 2 adet gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Siz de Ankara'nın o ilçesinde 46 bin liraya imarlı arsa alabilirsiniz!