Genel

Milli Emlak 37 bin TL'ye arazi veriyor! Bu fırsat kaçmaz!

Arazi satın almak isteyenlere Milli Emlak'tan güzel haber geldi. Milli Emlak tarafından bir ilde bulunan araziler 37 bin TL gibi ucuz bir fiyata satışa çıkarılacak. Sınırlı sayıdaki araziler için başvurular kampanya süresince kabul edilmeye devam edecek.İhale tarihi ne zaman? Milli Emlak satış ücretlerini ne olarak belirledi? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında sizler için ayrıntıları ile birlikte bulunuyor

Milli Emlak tarafından satışı gerçekleştirilecek arazilerin tapusu ihale sonrası sahiplerine teslim edilecek. İhale tarihi ne zaman? Milli Emlak satış ücretlerini ne olarak belirledi? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında sizler için ayrıntıları ile birlikte bulunuyor.

 

İhale tarihi ve ayrıntılar açıklandı mı?

Arazi satışı için gerçekleştirilecek olan ihalenin tarihi açıklandı. Milli Emlak resmi web sitesinde yapılan ayrıntılı açıklamalar doğrultusunda ihale tarihinin 23 Mayıs 2023 olarak belirlendiği ifade edildi. İhale ile ilgili pek çok ayrıntı hakkında bilgi sahibi olabilmek için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

Satışa sunulan arazi ile ilgili ayrıntılar neler?

Milli Emlak Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamalarda 14010109193 taşınmaz numarasına sahip olan araziyi satışa çıkaracağını duyurdu. Muhammen bedeli 36 bin TL olarak belirlenen arazinin geçici teminat bedeli ise 10 bin 800 TL olarak açıklandı.  İmarlı ve uygun bir yüzölçümüne sahip olan arazi kaçmaz bir fırsat olarak değerlendirilebilir. 

Milli Emlak tarafından tapu almak isteyen kişilere önemli uyarılar var. Kişilerin arazinin taşınmaz numarası ve ihale ayrıntılarını kavramış olmaları gerektiği vurgulandı.

Arazi satışı ile ilgili en çarpıcı kısım kişilerin ödedikleri tüm ücretleri 5 yıla kadar geri alabilecek olmaları. Tapu sahibi olacak kişilerin parayı mutlaka talep etmeleri gerektiğinin altı çizildi. Ek olarak hesaplara 4 bin 336 TL yatırılacak ve işlem Mayıs 2023 tarihinin sonuna kadar mutlaka gerçekleştirilmiş olacak. 

İhaleye katılıp tapu sahibi olmak isteyen kişilerin ihalenin takibini yapmaları ve başvurularını süreç sona ermeden yapmış olmaları gerekiyor.

İhale hakkında daha ayrıntılı bilgiye ve başvuru tarihlerine Milli Emlak Genel Müdürlüğü'ne ait olan resmi web sitesinden kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Kampanya kapsamında satışa çıkacak arazinin bulunduğu şehre ait bilgilere de kolayca erişim sağlanabilir.

Milli Emlak'tan kaçırılmayacak fırsat! iPhone fiyatına arsa satacaklar!

TOKİ arsalarını kaçırdım diye sakın üzülmeyin! Milli Emlak 70 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak!

Milli Emlak'tan o ilde sadece 36 bin TL'ye arazi fırsatı! Tek tek açıklanan bu tarihi kaçırmayın!