28 / 04 / 2024

Milli Emlak 40 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Milli Emlak 40 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Milli Emlak 40 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak... Bu fırsatı sakın kaçırmayın... İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesindeki o ihale ilanı...



Yeni bir arsa ya da arazi almak isteyenlerin merakla beklediği ihale ilanlarına bir yenisi daha eklendi. Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımlanan ihale ilanları kapsamında Niğde Merkez'de bulunan konut imarlı arsa da yatırımcıların dikkat çeken ilanlar arasında yer alıyor. 

Merakla beklenen Mart 2023 ihale ilanlarını resmi web üzerinden tek tek  yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa çıkardığı arsa ve araziler KDV'den muaf oluyor.

Milli Emlak 40 bin TL ye konut imarlı arsa satacak! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Söz konusu ihale ilanında yer alan detaylara göre, KDV'den muaf arsa ya da arazi almak isteyenlerin merakla araştırdığı ihale ilanlarını peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı arsa Niğde Merkez'de bulunuyor.

Yatırımcıların merakla beklediği ihale ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan konut imarlı arsanın yüz ölçümü 885,98 metrekare olarak açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, söz konusu ilana göre satışa sunulan arsa ihalesi 20 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Peki Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan konut imarlı arsanın geçici teminat bedeli ne kadar? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün yayımladığı o ihale ilanı...


Geri Dön