Kent Haberleri

Milli Emlak 40 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Milli Emlak 40 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak... Bu fırsatı sakın kaçırmayın... İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesindeki o ihale ilanı...Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımlanan ihale ilanları kapsamında Niğde Merkez'de bulunan konut imarlı arsa da yatırımcıların dikkat çeken ilanlar arasında yer alıyor

Yeni bir arsa ya da arazi almak isteyenlerin merakla beklediği ihale ilanlarına bir yenisi daha eklendi. Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımlanan ihale ilanları kapsamında Niğde Merkez'de bulunan konut imarlı arsa da yatırımcıların dikkat çeken ilanlar arasında yer alıyor. 

Merakla beklenen Mart 2023 ihale ilanlarını resmi web üzerinden tek tek  yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa çıkardığı arsa ve araziler KDV'den muaf oluyor.

Söz konusu ihale ilanında yer alan detaylara göre, KDV'den muaf arsa ya da arazi almak isteyenlerin merakla araştırdığı ihale ilanlarını peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı arsa Niğde Merkez'de bulunuyor.

Yatırımcıların merakla beklediği ihale ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan konut imarlı arsanın yüz ölçümü 885,98 metrekare olarak açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, söz konusu ilana göre satışa sunulan arsa ihalesi 20 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Peki Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan konut imarlı arsanın geçici teminat bedeli ne kadar? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün yayımladığı o ihale ilanı...

Peki Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan konut imarlı arsanın geçici teminat bedeli ne kadar? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün yayımladığı o ihale ilanı...

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan söz konusu konut imarlı arsanın taşınmaz numarası 51010117769 şeklinde açıklandı. Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre, satışa çıkarılan söz konusu arsanın alanı 885,98 metrekare olarak açıklandı.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yer alan söz konusu satış ilanına göre, satışa sunulan arsanın toplam muhammen bedeli 40 bin lira olarak belirtilirken, geçici teminat bedeli de 10 bin lira olarak açıklandı.

İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesi üzerinden yayımlanan o arsa satış ihalesi...

Satış Bilgileri
Tahmin Edilen İhale Bedeli    ₺40.000,00
Teminat Bedeli    ₺10.000,00
Uygun Yüzölçümü    885,98 m²
İhale Tarihi    20/03/2023
İhale Yeri    -
İletişim Adresi    -
Telefon    -

Taşınmaz No    51010117769
Pafta/Ada/Parsel    L33b25d4c/440/10
İmar Durumu    Evet
İmar Özellik Adı    Konut Alanı
Yasal Dayanak    2886 / 45
Taşınmaz Yüzölçümü    885,98 m²
Hazine Hissesi    -
Satılacak Yüzölçümü    -

Tapu sahipleri aman dikkat! Tek tek açıklandı, tam 60 günlük süreniz kaldı! 

TOKİ Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Silivri ve Çatalca 2023 için başvurusu kabul edilenler belli oldu! Hemen bakın!

Aile Destek Programında Mart 2023 müjdesi geldi! Hesaplara 1.100 TL ve 1.250 TL'yi yatıyor! Sakın kaçırmayın!