Arsa ve Arazi

Milli Emlak, günlük 10 TL taksit ile 48,44 m² arsa satacak!

Eylül ayına ilişkin Milli Emlak tarafından satışa sunulan arsa ve hazine arazileri için beklenen ilanlar yayımlandı. Buna göre, Türkiye genelinde pek çok şehirde uygun fiyatlar ile konut imarlı, tarla, zeytinlik, bağ ve bahçe gibi taşınmazlar halkın satın alımına sunulduğu kaydedildi. 

Türkiye genelinde arsa fiyatlarında gözle görülür bir artış yaşandığı belirtildi. Özellikle büyükşehirlerde konut fiyatları ve kiralık ev fiyatları yükselirken, arsa yatırımına olan ilgi de arttığı kaydedildi. 

Milli Emlak tarafından yayımlanan son ilanlarda, Erzurum'da Satılık Arsa: 7.500 TL'lik arsa fırsatı sağlıyor. takvim.com.tr'de yer alan habere göre; Erzurum'da satışa sunulan bir arsanın fiyatı, sadece 7.500 TL olarak belirlenmiş durumda. Milli Emlak, satışa sunduğu bu arsalarda alıcılar için oldukça uygun ödeme koşulları da sunuyor. 24 ay vade ile ödeme imkanı tanıyan sistem, aylık sadece 312 TL ödeme ile bu arsaya sahip olma fırsatı sunuyor. Günlük ödeme ise yaklaşık 10 TL'ye denk geliyor ki bu, birçok kişi için oldukça cazip imkanlar sağlıyor.

Satış Detayları neler?

Tahmin Edilen İhale Bedeli: 7.500 Türk Lirası.

Teminat Bedeli: 2.250 Türk Lirası.

Yüzölçümü: 48,44 m²

İhale Tarihi: 17 Eylül 2024

İhale Saati: 13:30

İhale Yeri: Erzurum

İletişim: (442) 2355202

KREDİ VE TAKSİT İMKANLARI NELER? 

Milli Emlak'tan arsa almak isteyenler için en önemli avantajlardan biri de sağlanan ödeme kolaylıklarıdır. Çoğu satışta 24 ay taksitle ödeme imkanı sunulurken, bu durum arsa almayı planlayan ancak yüksek bir peşinat ödemek istemeyenler için oldukça cazip bir fırsat sunuyor. Erzurum örneğinde olduğu gibi, bu tür arsalarda günlük ödeme miktarı 10 TL'ye kadar inebiliyor.

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Milli Emlak tarafından yayımlanan arsa ve hazine arazisi ilanlarına başvurmak oldukça basit bir süreçtir. Her ilanın kendi ihale tarihi ve başvuru koşulları bulunmaktadır. İhaleye katılmak isteyenlerin, kaydedilen teminat bedelini yatırmaları ve ihale gününde gerekli belgelerle hazır olmaları gerekiyor.

Milli Emlak’tan son dakika Eylül 2024 fırsatı! İki şehirde KDV’den muaf arazi satacak!

Milli Emlak, Balıkesir ve Düzce'deki 3 adet araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! 

Milli Emlak’tan Ordu ve Samsun’da KDV’den muaf araziler!

Milli Emlak, Bayburt ve Kastamonu’da taksitle 22 adet arazi satıyor