İhale

Milli Emlak Konya'nın o ilçesinde 10 bin 800 TL'ye imarlı arsa satıyor! İhalesi 25 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya  ili, Selçuklu ilçesi Meydan Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 25 Ağustos'ta yapılacak.Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde dikkat çeken yeni satış ihaleleri arasında Konya  ili, Selçuklu ilçesinde yer alan konut alanı imarlı arsa da mevcut

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcılar tarafından merakla beklenen Ağustos ayı yeni ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde dikkat çeken yeni satış ihaleleri arasında Konya  ili, Selçuklu ilçesinde yer alan konut alanı imarlı arsa da mevcut.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan resmi bilgiye göre, satışa çıkarılan arsa Konya  ili, Meram ilçesi, Meydan Köyü'nde yer alıyor.

İhaleye çıkan arsanın taşınmaz numarası 42030112059 şeklinde açıklanırken,  söz konusu arsanın yüz ölçümü 89,89 metrekare olarak belirlendi.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan ihale detaylarına göre, hazine hissesinin 89,89 metrekare şeklinde açıklandığı söz konusu arsanın toplam muhammen bedeli  10 bin 800 Türk Lirası şeklinde belirlenirken, geçici teminat bedeli de 3 bin 240  Türk Lirası şeklinde belirlendi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, yatırımcıların merakla beklediği söz konusu ihale 25 Ağustos 2022 tarihinde saat 16:00'da yapılacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde...

Taşınmaz Bilgileri
Taşınmaz No :42030112059
Pafta / Ada / Parsel :L29-D-01-C / 44463 / 3
İmar Durumu :İmarlı
İmar Özellik Adı :Konut Alanı
İmar Tarihi :
Yasal Dayanak :2886 / 
45.Taşınmaz Yüzölçümü :89,89 metrekare
Hazine Hissesi :89,89 metrekare
Satılacak Yüzölçümü :89,89 metrekare
Toplam Tahmin Bedel :10 bin 800 TL 
Geçici Teminat Bedeli :3 bin 240 TL 
İhale Tarihi ve Saati :25 Ağustos 2022 Saat 16:00

Taşınmaz cinsinin arsa şeklinde bildirildiği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü arsa satışı ile ilgili daha detaylı bilgi almak için https://konya.csb.gov.tr/ adresine tıklayabilir ya da (332) 224 56 00 numaralı telefon ile iletişime geçebilirsiniz.

Belediye'den büyük fırsat! Tekirdağ'da 24 arsa kiraya verilecek!

Altındağ Belediyesi 2 adet gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Siz de Ankara'nın o ilçesinde 46 bin liraya imarlı arsa alabilirsiniz!