27 / 04 / 2024

Milli Emlak o ilde 15 bin 500 TL'ye imarlı arsa satacak! Açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak o ilde 15 bin 500 TL'ye imarlı arsa satacak! Açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın!

Peş peşe satışa çıkardığı arsa ve arazilerin satış ilanlarını da resmi internet sitesinden yayımlayan Milli Emlak o ilde 15 bin 500 TL'ye imarlı arsa satacak...



Yeni bir arsa veya arazi yatırımı almak isteyenler merakla Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından tek tek yayımlanan ihale ilanlarını bekliyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Şubat ve Mart ayının ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü yine düşük bir bedelle arsa satıyor.

Verilen detaylara göre, KDV'den muaf arsa veya arazi almak isteyenlerin radarına giren ihale ilanlarını tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa sunduğu arsa Konya ilinin Selçuklu ilçesinde yer alıyor. 

Milli Emlak o ilde 15 bin 500 TL ye imarlı arsa satacak! Açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın!

Yatırımcıların merakla beklediği söz konusu ihale ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arsanın yüz ölçümü 100,67 metrekare.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki detaylara göre, söz konusu arsa satış ihalesine göre satışa çıkarılan arsanın ihalesi 28 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Peki Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa çıkardığı imarlı arsanın geçici teminat bedeli kaç TL olarak açıklandı? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesi üzerinden yayımlanan söz konusu o ihale ile ilgili merak edilen tüm detaylar...


Geri Dön