İhale

Milli Emlak o ilde 215 bin liraya kamu konutu satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Çorlu ilçesi Muhittin Mahallesi'nde bulunan kamu konutu için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 12 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan  yeni satış ihaleleri arasında  Tekirdağ ili, Çorlu ilçesindeki kamu konutu da bulunuyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcılar tarafından merakla beklenen Ağustos ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam ediyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan  yeni satış ihaleleri arasında  Tekirdağ ili, Çorlu ilçesindeki kamu konutu da bulunuyor.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan resmi detaylara göre, söz konusu kamu konutu  Tekirdağ ili, Çorlu ilçesi Muhittin Mahallesi'nde yer alıyor. 

İhaleye çıkan arsanın taşınmaz numarası 59030107499 şeklinde belirtildi. Söz konusu imarlı tarlanın yüz ölçümü 109,87 metrekare.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan ihale detaylarına göre, hazine hissesinin 109,87 metrekare olarak belirlendiği söz konusu arsanın toplam muhammen bedeli 215 bin TL olarak belirlenirken, geçici teminat bedeli ise 21 bin 500 TL olarak açıklandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesinde yer alan detaylara göre, yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 12 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde...

Taşınmaz Bilgileri
Taşınmaz No :42240110566
Pafta / Ada / Parsel :M30-c-01-d-4-d / 226 / 3
İmar Durumu :İmarlı
İmar Özellik Adı :Konut Alanı
İmar Tarihi :
Yasal Dayanak :2886 / 45.
Taşınmaz Yüzölçümü :372,26 metrekare
Hazine Hissesi :372,26 metrekare
Satılacak Yüzölçümü :372,26 metrekare
Toplam Tahmin Bedel :14 bin TL
Geçici Teminat Bedeli :4 bin TL
İhale Tarihi ve Saati :15 Ağustos 2022 Saat: 15:20

Taşınmaz cinsinin arsa olarak bildirildiği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü ihalesi ile ilgili detaylı bilgiler için buraya tıklayabilir https://tekirdag.csb.gov.tr/ ya da (282) 673 71 52 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

TOKİ'den ucuz konut almak isteyenler hemen bakın! TOKİ 2022 projeleri için tarih belli oldu! Bu tarihi sakın kaçırmayın

Emeklilere müjde! Bu bankanın verdiği promosyonu görünce gözleriniz yuvalarından fırlayacak! Hemen 7.500 lira alın!

Altın ve dolar için yeni seviyeyi açıklayan Selçuk Geçer korkunç rakamı duyurdu! Altını ve doları olanlar hemen bakın