İhale

Milli Emlak o ilde 39 bin 300 TL'ye imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı ihale ilanlarını peş peşe  yayınlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesi Sülümenli-Altındağ Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor.Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sayfasındaki söz konusu satış ihaleleri arasında Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesinde yer alan imarlı arsa da bulunuyor

Arsa almak isteyen yatırımcıların merakla beklediği Eylül ayı ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden hız kesmeden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün merakla beklenen yeni ihale ilanı da resmen yayımlandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sayfasındaki söz konusu satış ihaleleri arasında Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesinde yer alan imarlı arsa da bulunuyor.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki son dakika detayına göre satışa sunulan konut alanı imarlı arsa Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesi Sülümenli-Altındağ Mahallesi'nde bulunuyor.

İhale tarihi de resmi olarak duyurulan söz konusu arsanın taşınmaz numarası 03010109109 şeklinde açıklandı. Yine aktarılan detaylara göre, söz konusu imarlı arsanın yüz ölçümü 490,77 metrekare.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki son dakika detaylarına göre, hazine hissesinin 490,77 metrekare olarak bildirildiği söz konusu arsanın toplam muhammen bedeli 39 bin 300 Türk Lirası olarak belirlenirken, geçici teminat bedeli ise 7 bin 860 Türk Lirası olarak açıklandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, yatırımcılar tarafından merakla beklenen  söz konusu satış ihalesi 6 Eylül 2022 tarihinde saat 09:45'te yapılacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde...
 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde...

Taşınmaz Bilgileri
Taşınmaz No :03010109109
Pafta / Ada / Parsel :K25d-05a-3c / 308 / 6
İmar Durumu :İmarlı
İmar Özellik Adı :Konut Alanı
İmar Tarihi :
Yasal Dayanak :2886 / 45.
Taşınmaz Yüzölçümü :490,77 metrekare
Hazine Hissesi :490,77 metrekare
Satılacak Yüzölçümü :490,77 metrekare
Toplam Tahmin Bedel :39 bin 300 TL 
Geçici Teminat Bedeli :7 bin 860 TL
İhale Tarihi ve Saati :06 Eylül 2022 Saat 09:45

Taşınmaz cinsinin arsa olarak bildirildiği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü ihalesi ile ilgili detaylı bilgiler için buraya tıklayabilir https://afyon.csb.gov.tr ya da (272) 213 87 06 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 

O ilde 4 taksitle arsa satılıyor! 258 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Kadıköy'deki Perili Köşk 450 milyon TL'ye satışa çıkıyor!

Çeşme'de 8 taksitle arsa satılıyor! İhalesi 15 Eylül'de!