Kent Haberleri

Milli Emlak o ilde 47 bin 200 TL'ye arazi satacak! Açıklanan bu tarihi aman kaçırmayın!

Peş peşe satışa çıkardığı arsa ve arazilerin satış ilanlarını da resmi internet sitesinden yayımlayan Milli Emlak o ilde 47 bin 200 TL'ye arazi satacak... Açıklanan bu tarihi aman kaçırmayın...Konu ile ilgili olarak verilen bilgiye göre, Mart ayının ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü yine düşük bir bedelle arazi satıyor

Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı almak isteyenler merakla Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından peş peşe yayımlanan ihale ilanlarını bekliyor. Konu ile ilgili olarak verilen bilgiye göre, Mart ayının ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü yine düşük bir bedelle arazi satıyor.

Verilen bilgiye göre, KDV'den muaf arsa ya da arazi almak isteyenlerin radarına giren ihale ilanlarını peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa sunduğu arazi Mardin ilinin Artuklu ilçesinde yer alıyor. 

Yatırımcıların merakla beklediği söz konusu ihale ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arazinin yüz ölçümü 1.177,93 metrekare.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki detaylara göre, söz konusu arazi satış ihalesine göre satışa çıkarılan arazinin ihalesi 14 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Peki Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa çıkardığı arazinin geçici teminat bedeli kaç TL olarak açıklandı? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan söz konusu o ihale ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Peki Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa çıkardığı arazinin geçici teminat bedeli kaç TL olarak açıklandı? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan söz konusu o ihale ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan söz konusu arazinin taşınmaz numarası 47010105794 olarak belirtildi. Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, satışa çıkarılan söz konusu arazinin alanı 1.177,93 metrekare şeklinde belirtildi.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan söz konusu satış ilanına göre, satışa çıkarılan arazinin toplam muhammen bedeli 47 bin 200 TL şeklinde belirtilirken, geçici teminat bedeli de 9 bin 440 lira şeklinde açıklandı.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesi üzerinden yayımlanmış olan arazi satış ihalesi şu şekilde;

Satış Bilgileri
Tahmin Edilen İhale Bedeli    ₺47.200,00
Teminat Bedeli    ₺9.440,00
Uygun Yüzölçümü    1.177,93 m²
İhale Tarihi    14/03/2023
İhale Yeri    -
İletişim Adresi    -
Telefon    -

Taşınmaz No    47010105794
Pafta/Ada/Parsel    N45-b-12-d//3257
İmar Durumu    Hayır
İmar Özellik Adı    
Yasal Dayanak    2886 / 45
Taşınmaz Yüzölçümü    1.177,93 m²
Hazine Hissesi    -
Satılacak Yüzölçümü    -

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklilerine Şubat 2023 müjdesi! Tek tek açıklanan bu rakamı duyanın ayakları yerden kesildi

Aile Bakanlığı Şubat 2023 müjdelerini tek tek açıkladı! Hesaplara tam tamına 4 bin 336 TL yatırıldı! Aman kaçırmayın!

1 doları dahi olanlar aman dikkat! Tek tek açıklanan bu rakamı görenlerin adeta nutku tutuldu! Çok geç olmadan bakın!