Kent Haberleri

Milli Emlak o ilde 53 bin TL'ye arazi satıyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Satışa çıkardığı arsa ve arazilerin satış ilanlarını da resmi web sitesi üzerinden belirli günlerde yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 53 bin TL'ye arazi satacak. Bu tarihi sakın kaçırmayın...Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Şubat ve Mart aylarının ihale ilanlarını da resmi web sitesinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü yine düşük bir tutarla arazi satıyor

KDV'den muaf arsa veya arazi almak isteyenler merakla Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ihale ilanlarını bekliyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Şubat ve Mart aylarının ihale ilanlarını da resmi web sitesinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü yine düşük bir tutarla arazi satıyor.

Konu ile ilgili olarak verile bilgilere göre, KDV'den muaf arsa veya arazi almak isteyenlerin merakla  beklediği söz konusu ihale ilanlarını tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı arazi Konya Selçuklu'da bulunuyor.

Yatırımcılar tarafından dört gözle beklenen söz konusu ihale ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arazinin yüz ölçümü  211,38 metrekare olarak açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki bilgiye göre, satışa sunulan arazinin ihalesi 28 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Peki Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunulan arazinin geçici teminat bedeli kaç lira olarak açıklandı? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesi üzerinden yayımlanan söz konusu o ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Peki Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunulan arazinin geçici teminat bedeli kaç lira olarak açıklandı? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesi üzerinden yayımlanan söz konusu o ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan söz konusu arazinin taşınmaz numarası 42030112638 şeklinde belirtildi. Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, satışa çıkarılan söz konusu arazinin alanı 211,38 metrekare şeklinde belirtildi.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan söz konusu satış ilanına göre, satışa sunulan arazinin toplam muhammen bedeli 53 bin TL şeklinde belirtilirken, geçici teminat bedeli de 15 bin 900 lira şeklinde açıklandı.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan arazi satış ihalesi şu şekilde;

Satış Bilgileri
Tahmin Edilen İhale Bedeli    ₺53.000,00
Teminat Bedeli    ₺15.900,00
Uygun Yüzölçümü    211,38 m²
İhale Tarihi    28/02/2023
İhale Yeri    -
İletişim Adresi    -
Telefon    -

Taşınmaz No    42030112638
Pafta/Ada/Parsel    L29-C-11-D-2-A/266/5
İmar Durumu    Hayır
İmar Özellik Adı    
Yasal Dayanak    2886 / 45
Taşınmaz Yüzölçümü    211,38 m²
Hazine Hissesi    -
Satılacak Yüzölçümü    -

Bandırma Belediyesi arazi satacak! İhalesi 1 Mart'ta!

O şehirde belediye işyerlerini kiraya verecek! 2 Mart 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Ankara’da yaşayanlar dikkat! Ticari işletmeler belediye tarafından kiraya veriliyor! Sakın kaçırmayın!