İhale

Milli Emlak o ilde 77 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Arsa almak isteyenlerin radarına giren, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bayburt ili, Aydıntepe ilçesi Ahmet Yesevi Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde bulunan satış ihaleleri arasında Bayburt ili, Aydıntepe ilçesinde yer alan imarlı arsa da bulunuyor

Arsa almak isteyenlerin yüzünü güldürmeye devam eden ve imarlı ve imarsız arsalar için ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcıların merakla beklediği Ağustos ayı ihale ilanlarını da resmi internet sitesi üzerinden yayımladı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde bulunan satış ihaleleri arasında Bayburt ili, Aydıntepe ilçesinde yer alan imarlı arsa da bulunuyor.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yayımlanan son dakika detaylarına göre,  satışa çıkarılan konut alanı imarlı arsa Bayburt ili, Aydıntepe ilçesi Ahmet Yesevi Mahallesi'nde bulunuyor. 

İhaleye çıkarılan söz konusu arsanın taşınmaz numarası 69020101109 şeklinde belirtildi. Söz konusu imarlı arsanın yüz ölçümü 558,87 metrekare.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yer alan son dakika ihale detaylarına göre, hazine hissesinin 458,97 metrekare olarak belirlendiği söz konusu arsanın toplam muhammen bedeli 77 bin Türk Lirası olarak belirlenirken, geçici teminat bedeli ise 23 bin 100 TL olarak açıklandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesinde paylaşılan detaylara göre,  yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 31 Ağustos tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde...

Taşınmaz Bilgileri
Taşınmaz No :69020101109
Pafta / Ada / Parsel :H44-A-08-C / 115 / 13
İmar Durumu :İmarlı
İmar Özellik Adı :İmarlı
İmar Tarihi :Yasal Dayanak :2886 / 45.
Taşınmaz Yüzölçümü :558,87 metrekare
Hazine Hissesi :458,97 metrekare
Satılacak Yüzölçümü :458,97 metrekare
Toplam Tahmin Bedel :77 bin TL 
Geçici Teminat Bedeli :23 bin 100 TL 
İhale Tarihi ve Saati :31 Ağustos 2022 Saat 10:30

Taşınmaz cinsinin arsa olarak belirtildiği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü ihalesi ile ilgili detaylı bilgiler için buraya tıklayabilir https://bayburt.csb.gov.tr/ ya da (458) 311 40 73 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

O ilde 4 taksitle arsa satılıyor! 258 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Kadıköy'deki Perili Köşk 450 milyon TL'ye satışa çıkıyor!

Çeşme'de 8 taksitle arsa satılıyor! İhalesi 15 Eylül'de!