İhale

Milli Emlak o ilde akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satacak!

Manisa İli Yunusemre Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Manisa Yunusemre'de akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satacak. Satış ihalesi 18 Temmuz'da yapılacak.2 bin 455 metrekare alana sahip arsa Akgedik Mahallesi'nde yer alıyor

Manisa İli Yunusemre Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Manisa Yunusemre'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

2 bin 455 metrekare alana sahip arsa Akgedik Mahallesi'nde yer alıyor. Söz konusu arsa akaryakıt ve servis istasyonu imarlı olarak belirtildi.

Satışa çıkarılan arsanın muhammen bedeli 18 milyon 418 bin 200 TL, geçici teminat bedeli ise 552 bin 550 TL olarak açıklandı.

Merakla beklenen satış ihalesi 18 Temmuz 2023 tarihinde saat 10:30'da Yunusemre Belediyesi Encümen salonunda toplanacak Yunusemre Belediyesi Encümen Üyeleri huzurunda gerçekleştirilecek.

TAŞINMAZ SATILACAKTIR
Manisa İli Yunusemre Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden: 

1- Yukarıda belirtilen mülkiyeti Yunusemre Belediyesine ait taşınmazın satış ihalesi, 2886 sayılı Kanununun 36'ncı maddesi uyarınca Kapalı Teklif Usulü ile dosyalarında mevcut şartlara göre listede belirtilen tarih ve saatte yapılacaktır.
2- İhale, Merkez Efendi Mah. 3819 Sokak No: 80 Yunusemre / MANİSA adresindeki Yunusemre Belediyesi Encümen salonunda toplanacak Yunusemre Belediyesi Encümen Üyeleri huzurunda yapılacaktır.
3- Taşınmaz satış ihale bedeli peşin ödenecektir.
4- İsteklilerin gerekli belgeleri ihale saatinden 60 dakika öncesine kadar, Yunusemre Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir. Taşınmaz satışı için Şartname bedeli 100 TL. Geçici teminat bedellerinin belirtilen süreye kadar ödenmiş olması gerekmekte olup iadeli taahhütlü posta ile gönderilecek evraklarda aynı süre içerisinde Kurumumuza ulaşması gerekmektedir. Postada meydana gelecek gecikmeler kabul edilmeyecektir. Taşınmazlar Tapu Kütüğündeki durumuna göre satılacak olup Tapu Kütüğü ve Kayıtlarındaki durum (Şerh, İpotek, Muhtesat ve v.b.) alıcının sorumluluğundadır.
a) Taşınmaz Mal Satış Şartnameleri. ( Şartnamenin her sayfası ayrı ayrı ihaleye iştirak eden tarafından imzalanmak zorundadır)
b) Geçici Teminata İlişkin Belge.(Taşınmaz muhammen bedelinin en az yüzde 3 oranında peşinat alınacaktır)
c) Yasal Yerleşim Yeri Belgesi. (Yerleşim yerine göre Müdürlüğümüzden temin edilecektir)
d) Türkiye'de tebligat için adres göstermek.(Şartnameye yazılacak)
e) Yunusemre Belediyesine ait herhangi bir vadesi geçmiş borcunun olmadığına dair belge.
f) Gerçek kişilerin T.C. Kimlik Numarasını gösteren nüfus cüzdanı, Tüzel Kişilerin ise vergi numarasını gösteren Vergi Kimlik Kartı,
g) Özel Hukuk Tüzel Kişilerinin yukarıda belirtilen şartlardan ayrı olarak, idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya sicilinin kayıtlı bulunduğu Ticaret veya Sanayi Odasından yahut benzeri meslek kuruluşundan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi, tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sürkülerini veya vekaletnameyi vermeleri, kamu tüzel kişilerinin ise yukarıdaki (b) ve (d) bentlerinde belirtilen şartlardan ayrı olarak tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin, tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu gösterir belge.
5- Yunusemre Belediyesi Encümen Üyeleri ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. İsteklilerin İhale listede belirtilen şekilde şartname bedeli ve Geçici teminat bedeli yatırması zorunludur. (Belediye veznesi 17:00 saatine kadar tahsilat işlemi yapmaktadır.) 

 

Her şeye zam gelirken Fiat Fiorino'ya 15 bin TL'lik Temmuz indirimi geldi! Son dakika fiyatlarını görenler inanamadı!

Özak GYO Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalarının değerleri belli oldu! 

Denize sıfır, villa imarlı Boğaziçi Arsa Lapseki projesi satışta! Bu haftaya özel yüzde 5 indirim fırsatı!