Kent Haberleri

Milli Emlak o ilde konut satacak! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ocak ayı ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamaya devam ediyor. Son yayımlanan ilanlara göre Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir Edremit'te konut satacağı belirtildi.Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki satış ihaleleri arasında Balıkesir ili Edremit ilçesindeki konut da yer alıyor

Yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan yeni ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir'de konut kamu konutu satıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki satış ihaleleri arasında Balıkesir ili Edremit ilçesindeki konut da yer alıyor.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, hazine hissesinin 110,94 metrekare olarak açıklandığı mesken için ödenecek toplam bedel 980 bin TL, geçici teminat bedeli ise 98 bin lira olarak belirlendi.

 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün merakla beklenen mesken hissesi satış ihalesi yarın 2022 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde...

Taşınmaz Bilgileri
Taşınmaz No :10080104606
Pafta / Ada / Parsel :20-L-III-c / 1329 / 4
Blok / Kat / Daire :Y1 / 7 / 15
Daire Yüzölçümü :110,94 metrekare
İmar Durumu :İmarlı
İmar Özellik Adı :Toplu Konut Alanı
İmar Tarihi :
Yasal Dayanak :4706 / 4 Kamu Konutları
Taşınmaz Yüzölçümü :
Hazine Hissesi :110,94 metremare
Satılacak Yüzölçümü :110,94 metrekare
Toplam Tahmin Bedel :980 bin TL
Geçici Teminat Bedeli :98 bin TL
İhale Tarihi ve Saati :18 Ocak 2023 10:30

Taşınmaz cinsinin kamu konutu olarak belirtildiği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü ihalesi ile ilgili tüm detaylar için buraya tıklayabilir https://balikesir.csb.gov.tr/ ya da (266) 373 18 54 numaralı telefon numarasını arayabilirsiniz.

İzmir Dikili'de tam 15 adet arsa satılacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Tapu sahipleri aman dikkat! Sona ereceği tarihler resmen tek tek açıklandı! Bu tarihleri sakın kaçırmayın! 

Konut satışları yine düştü! 2022 Aralık'ta 207 bin 963 konut satıldı!