Genel

Milli Emlak ucuza lojman satışı gerçekleştiriyor! 1825 metrekare müstakil evi 480 bin TL ile satıyor!

Son zamanlarda Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan arsa ve konutlar, yoğun bir ilgiyle karşılanıyor. Son yayınlanan ilana göre ucuza lojman satışı gerçekleşecek. Bu kapsamda, 480 bin TL değerindeki müstakil evin satış şartları da merak konusu oldu.Oldukça uygun fiyata satılan müstakil ev alımı için belirlenen detaylar haberimizde yer alıyor

İhale usulüyle gerçekleştirilecek olan satışla ilgili tüm detaylar, resmi internet sitesi aracılığıyla paylaşıldı. Oldukça uygun fiyata satılan müstakil ev alımı için belirlenen detaylar haberimizde yer alıyor...

Milli Emlak’tan uygun fiyatlı 1825 metrekare müstakil ev satışı

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, resmi internet sitesinde 1823 metrekare bahçeli müstakil evin satış fiyatını duyurdu. Samsun'un Alaçam ilçesinde bulunan Kargır Bina ve Bahçe, 480 bin TL'lik muazzam bir fiyatla açık artırmaya çıkacak. Evin satış işlemleri Alaçam Milli Emlak Şefliği tarafından gerçekleştirilecek.

Satılık ev, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu 45. madde kapsamında Açık Teklif Usulü ile satışa sunulacak. Satışın gerçekleştirileceği yer, Yenicami Mahallesi Bafra Caddesi No: 50, Alaçam Hükümet Konağı binasının ilk katı olacak.

 

480 bin TL müstakil ev için ihaleye katılım şartları

Alaçam Milli Emlak Şefliği, satışa çıkardığı konutun ihalesi için başvuruların başladığını duyurdu. İhaleye katılmak isteyen vatandaşların belirlenen günde, yatırılacak teminat bedelinin yanı sıra ilgili belgeleri ibraz etmeleri gerekiyor.

Yapılacak olan ihaleye katılmak için belirli şartlar aranıyor. İhaleye katılacak kişilerin yasal yerleşim sahibi olmaları, ülkede adres göstermeleri ve kimlik numaralarını belirtmeleri gerekiyor. Bunun yanı sıra, onaylı nüfus cüzdanı fotokopisi sunmaları da şart koşuluyor.

Tüzel kişiler ise ihaleye katılmak için belirtilen belgelerin yanı sıra vergi kimlik numaralarını, mahkemeden alınmış sicil kayıtlarını ve 2022 yılı içinde alınan sicil kayıt belgesini sunmaları gerekiyor. Ayrıca tüzel kişiliği temsili eden yetkili kişinin noter tasdikli belgesi de ihale için gereklidir.

Kamu tüzel kişileri ise belirtilen belgelerin yanı sıra ülkede adres göstermeleri, yetki belgelerini sunmaları ve vekaleten ihaleye katılacak olanlar için noter tasdikli vekaletnamelerini sunmaları gerekiyor.

Ortaklık şeklinde ihaleye katılmak isteyen kişilerin ise noter tasdikli ortaklık girişim belgelerini ve ortakların her biri için istenen belgeleri ihale gününde sunmaları gerekiyor.

Milli Emlak'tan 14 bin 100 TL'ye arazi fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOGG için sipariş hakkı kazananlara müjdeli haber şimdi geldi! Teslimler yarın başlıyor!

Milli Emlak'tan asgari ücretli için arsa ilanı! 10 bin TL'si olana 465 metrekare arsa sahibi olabilecek!