03 / 05 / 2024

Milli Emlak'tan 10 bin TL'ye arazi fırsatı! Aman kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 10 bin TL'ye arazi fırsatı! Aman kaçırmayın!

Satışa çıkardığı arsa ve arazilerin satış ilanlarını da resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 10 bin TL'ye arazi satıyor. İşte arazi almak isteyenlerin radarına giren o ihale ilanı...



Yeni bir arsaveya arazi yatırımı yapmak isteyenlerin merakla beklediği Şubat ayı ihale ilanlarını resmi web sitesinden tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü yine düşük bedelle arazi satıyor.

Verilen bilgilere göre, KDV'den muaf arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenlerin merakla beklediği söz konusu ihale ilanlarını tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa sunduğu arazi Konya ilinin Çumra ilçesinde yer alıyor.

Yatırımcıların merakla takip ettiği söz konusu ihale ile ilgili olarak verilen bilgiye göre, Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arazinin yüz ölçümü 700,60 metrekare.

Milli Emlak tan 10 bin TL ye arazi fırsatı! Aman kaçırmayın!

Yine Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yayımlanan arazi satış ihalesine göre satışa çıkarılan arazinin ihalesi 17 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştriilecek.

Peki Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan söz konusu arazinin geçici teminat bedeli kaç lira olarak açıklandı? İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan o ihale ile ilgili merak edilen detaylar...
 


Geri Dön