Kent Haberleri

Milli Emlak'tan 10 bin TL'ye arazi fırsatı! Aman kaçırmayın!

Satışa çıkardığı arsa ve arazilerin satış ilanlarını da resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 10 bin TL'ye arazi satıyor. İşte arazi almak isteyenlerin radarına giren o ihale ilanı...Verilen bilgilere göre, KDV'den muaf arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenlerin merakla beklediği söz konusu ihale ilanlarını tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa sunduğu arazi Konya ilinin Çumra ilçesinde yer alıyor

Yeni bir arsaveya arazi yatırımı yapmak isteyenlerin merakla beklediği Şubat ayı ihale ilanlarını resmi web sitesinden tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü yine düşük bedelle arazi satıyor.

Verilen bilgilere göre, KDV'den muaf arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenlerin merakla beklediği söz konusu ihale ilanlarını tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa sunduğu arazi Konya ilinin Çumra ilçesinde yer alıyor.

Yatırımcıların merakla takip ettiği söz konusu ihale ile ilgili olarak verilen bilgiye göre, Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arazinin yüz ölçümü 700,60 metrekare.

Yine Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yayımlanan arazi satış ihalesine göre satışa çıkarılan arazinin ihalesi 17 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştriilecek.

Peki Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan söz konusu arazinin geçici teminat bedeli kaç lira olarak açıklandı? İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan o ihale ile ilgili merak edilen detaylar...
 

Peki Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan söz konusu arazinin geçici teminat bedeli kaç lira olarak açıklandı? İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan o ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan söz konusu arazinin taşınmaz numarası    42120113819 şeklinde belirtildi. Yine Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, satışa çıkarılan söz konusu arazinin alanı 700,60 metrekare olarak açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan söz konusu satış ilanına göre, satışa sunulan arazinin toplam muhammen bedeli 10 bin TL şeklinde belirtilirken, geçici teminat bedeli de 3 bin lira şeklinde açıklandı.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesi üzerinden yayımlanmış olan arazi satış ilanı şu şekilde;
Satış Bilgileri
Tahmin Edilen İhale Bedeli    ₺10.000,00
Teminat Bedeli    ₺3.000,00
Uygun Yüzölçümü    700,60 m²
İhale Tarihi    17/02/2023
İhale Yeri    -
İletişim Adresi    -
Telefon

Taşınmaz No    42120113819
Pafta/Ada/Parsel    /591/7
İmar Durumu    Hayır
İmar Özellik Adı    
Yasal Dayanak    2886 / 45
Taşınmaz Yüzölçümü    700,60 m²
Hazine Hissesi    -
Satılacak Yüzölçümü    -

İETT Sarıyer'de 18 gayrimenkul satacak! 

Yalova'da arsa arayanlar dikkat! Belediye iki arsa satacak! 

O ilde imarlı arsa ve arazi satılacak! Yatırımcılar dikkat!