02 / 05 / 2024

Milli Emlak'tan 12 bin TL'ye arazi fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 12 bin TL'ye arazi fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Yeni bir arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenlerin yakından takip ettiği Milli Emlak Genel Müdürlüğü 12 bin TL'ye arazi satacak. İşte o ihale ile ilgili detaylar...



Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcıların merakla beklediği Ağustos 2023 ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımladı. Milli Emlak'ın yayımlamış olduğu ihale ilanları arasında 12 bin TL'ye satışa sunulan arazi de yer alıyor.

Verilen bilgilere göre, yeni bir arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenlerin merakla beklediği ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 12 bin TL'ye arazi satacak.

Yatırımcıların radarına giren ihale ilanı ile ilgili olarak paylaşılan bilgiye göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa sunduğu söz konusu arazi Konya'da yer alıyor.

Yine yatırımcıların dört gözle beklediği ihale ile ilgili olarak verilen bilgiye göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan arsa ve araziler KDV'den de muaf oluyor.

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, 12 bin TL muhammen bedelle satışa sunulan arazinin yüz ölçümü 131,97 metrekare şeklinde açıklandı.

Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenlerin merakla beklediği satış ihalesi 11 Ağustos 2023 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Peki Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arazinin geçici teminat bedeli kaç Türk Lirası olarak açıklandı? İşte yatırımcıların adeta dört gözle beklediği o ihale ile ilgili  detaylar...

Milli Emlak tan 12 bin TL ye arazi fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

 

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki detaylara göre, söz konusu arazinin muhammen bedeli 12 bin Türk Lirası şeklinde belirtilirken, geçici teminat bedeli de 3 bin 600 TL şeklinde açıklandı.

Merakla beklenen ihale ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunulan arazinin ihale ilanı şu şekilde:


Satış Bilgileri
Tahmin Edilen İhale Bedeli    ₺12.000,00
Teminat Bedeli    ₺3.600,00
Uygun Yüzölçümü    131,97 m²
İhale Tarihi    11/08/2023
İhale Saati    10:30
İhale Yeri    -
İletişim Adresi    https://konya.csb.gov.tr/
Telefon    (332) 224 56 00

Taşınmaz No    ***********
Pafta/Ada/Parsel    M30-D-09-B-4-B/337/1
İmar Durumu    Hayır
İmar Özellik Adı    
Yasal Dayanak    2886 / 45
Taşınmaz Yüzölçümü    131,97 m²
Hazine Hissesi    -
Satılacak Yüzölçümü    -
 

Ev ve kira fiyatları arttı, kaçak yapılaşma başladı!  ‘Tiny house’ alan tarlaya indi!

Belediye konut imarlı 15 arsa satacak! Yatırımcılar bu tarihi sakın kaçırmayın!

 12.5 milyon aracın üretimini etkileyen çip krizinde sona gelindi!


Geri Dön