Arsa ve Arazi

Milli Emlak'tan 125 bin TL’ye konut alanı satışı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, 125 bin TL’den başlayan fiyatlarla konut alanları satışa çıkardığını duyurdu. Buna göre, söz konusu alanların ihale yeri ve tarihi ne zaman? 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyetlerine devam eden Milli Emlak Genel Müdürlüğü, 125 bin TL’den başlayan fiyatlarla konut alanları satışa sunduğunu açıkladı.

Edinilen bilgilere göre, öngörülen ihale bedeli 125 bin liradan başlayan konut alanları da satışa çıkarıldı. Milli Emlak tarafından satışa sunulan bu alanlar, bir yandan yatırımcılar ve bir yandan da uygun fiyatlı bir mülk arayan kişiler için son derece cazip fırsatlar sunuyor.

Ayrıca, söz konusu konut alanlarını satın almak isteyenler, ihale tarihleri ve koşullara yönelik ayrıntılı bilgilere ulaşmak için Milli Emlak’ın resmi internet sitesini takip edebilecek cazip fiyatlı mülk fırsatlarını değerlendirebilecek.

Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan bahsi geçen konut alanı arasında Ankara’nın Polatlı ilçesi de yer alıyor. Teminat bedeli ise, 37 bin 500 TL olan arsanın ihale tarihinin de 4 Ekim olduğu ifade edildi.

Milli Emlak’ın yaptığı duyuruya göre, ülke genelinde satışa çıkarılan konut alanlar...

Milli Emlak’tan Ekim ve Kasım fırsatları peş peşe geldi! İki ilde KDV’den muaf arsa ile araziler satışa çıkıyor!

Milli Emlak, İstanbul'daki 9 adet arsa ve arazi ile 1 adet konutu satıyor! 8 taksit ve yüzde 20 indirim seçeneğiyle...

Ankara'da 1+1 ve 4+1 lojman satılıyor, 16 adet iş yeri ve arsa da kiraya veriliyor! Başkentte yatırım fırsatı!