02 / 10 / 2024

Milli Emlak'tan 17 bin TL’ye arsa satışı!

Milli Emlak'tan 17 bin TL’ye arsa satışı!

Milli Emlak, yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Milli Emlak tarafından hangi şehirde 17 bin TL’ye arsa satışı yapılıyor.




Milli Emlak, yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar için yeni fırsatlerı açıkladı. Milli Emlak tarafından hangi şehirde 17 bin TL’ye arsa satışı yapılıyor. yapılab duyuru kapsamında, yatırım yapmak isteyenler için Milli Emlak’tan büyük fırsatlar gelmeye devam etmektedir.

Milli Emlak, Türkiye genelinde sunduğu uygun fiyatlı arsa, tarla, arazi ve bina satışları ile vatandaşlara tapu sahibi olma imkanı sağlanıyor. ensonhaber.com'da yer alan habere göre; Resmi sayfasında her gün "sudan ucuz" satış ilanları yayınlayan Milli Emlak, özellikle arsa sahibi olmak isteyenlere cazip yatırım fırsatları sağlamaktadır. Resmi sayfasında bu kez Sivas'ta ucuza arsa satışını duyurdu.

MİLLİ EMLAK'TAN BÜYÜK FIRSAT

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı olan Milli Emlak'ın resmi sayfasındaki ilana göre Sivas’ın Ulaş ilçesinde 17 bin liraya arsa satışı gerçekleştireceği ifade edilecek.

İhale yolu ile satışa çıkarılacak arsa için 5 bin 100 TL teminat bedeli istenirken, ihale 26 Eylül saat 11.30’da yapılacağı kaydedildi. 

Milli Emlak tan 17 bin TL’ye arsa satışı!

SATIŞ BİLGİLERİ

- Tahmin Edilen İhale Bedeli: 17 bin TL 

- Teminat Bedeli: 5.100,00 TL

- Uygun Yüzölçümü: 85,63 m²

- İhale Tarihi: 26/09/2024

- İhale Saati: 11:30

- İhale Yeri: Sivas

- İletişim Adresi: https://sivas.csb.gov.tr/

- Telefon: (346) 2270373

Milli Emlak,  Ankara  ve bir şehirde daha KDV'den muaf arazi satıyor!

Milli Emlak'tan yüzde 20 indirimle 15 adet arazi satılıyor! 

Milli Emlak’tan Bursa ve Kayseri’de kiralık araziler!

Milli Emlak 160 bin TL'den başlayan fiyatlarla 5 adet arsa ve araziyi satıyor! 


Geri Dön