28 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan 18 bin TL'ye arazi fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 18 bin TL'ye arazi fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Satışa çıkardığı arsa ve arazilerle dikkat çeken Milli Emlak şimdi de 18 bin TL'ye arazi satacak. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 22 Mart 2023 tarihinde yapılacak.



Yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan arazi satış ihalelerini resmi web sitesi üzerinden tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Niğde Merkez'de arazi satıyor.

Milli Emlak'ın internet sitesinde yayımlanan ilanlar kapsamında Niğde Merkez'de yer alan arazi de yatırımcıların dikkat çeken ihale ilanları arasında bulunuyor. 

Merakla beklenen Mart ayı ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan arazi ve arsalar KDV'den de muaf oluyor.

Milli Emlak tan 18 bin TL ye arazi fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Söz konusu ihale ilanında yer alan detaylara göre, KDV'den muaf arsa veya arazi almak isteyenlerin dört gözle beklediği ihale ilanlarını peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı arazi Niğde Merkez'de bulunuyor.

Merakla beklenen ihale ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan arazinin yüz ölçümü 892,33 metrekare şeklinde açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, söz konusu arazi satış ihalesi 22 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Peki Milli Emlak'ın satışa çıkardığı ve Niğde Merkez'de yer alan arazinin geçici teminat bedeli kaç lira? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan o ihale...


Geri Dön