Arsa ve Arazi

Milli Emlak'tan 2 bin TL'ye arsa satışı! 

Ev sahibi olma hayali kuranlara müjdeli haber geldi. Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Türkiye genelinde arsa, tarla, arazi, bağ ve bahçe satışlarına başladığını duyurdu. 

Dar gelirli vatandaşlara ve yatırımcılara yönelik düzenlenen Milli Emlak'ın kampanyasında, bazı taşınmazların fiyatları oldukça cazip seviyelerde satışa çıkarıyor. Buna göre, Milli Emlak, yaptığı son duyuruda, 2.885 TL’den başlayan arsa fiyatları, 10.773 TL’den başlayan araziler, 15.000 TL’den başlayan tarlalar ve 20.900 TL’den başlayan bağ ve bahçelerin satışa çıkarıldığını kaydetti.

İHALE USULÜYLE SATILACAK

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nün, Hazine’ye ait taşınmazları uygun fiyatlarla satışa sunduğu kampanya büyük ilgi görüyor. gercekgundem.com'da yer alan içeriğe göre; İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerin yanı sıra, Türkiye’nin birçok farklı ilinde bulunan bu taşınmazlar, dar gelirli vatandaşların da erişebilmesi amacıyla geniş bir yelpazede sunuluyor. Milli Emlak tarafından yayımlanan ilanlarda, çeşitli taşınmazların uygun fiyatlarla ihale usulüyle satışa çıkacağı duyuruldu.

DETAYLI BİLGİYE NASIL ULAŞILIR?

Örnek olarak, Siirt’te 2.885 TL’ye bir arsa, Malatya’da 10.773 TL’ye bir arazi, Çorum’da 15.000 TL’ye bir tarla ve Kırşehir’de 20.900 TL’ye bağ-bahçe satışa çıkarılacak. Bu fırsatları değerlendirmek isteyen vatandaşlar, ilanları inceleyerek detaylı bilgiye ulaşabiliyor.

Milli Emlak’tan Ekim müjdesi! İki şehirdeki arsalar KDV’den muaf olarak satışa çıktı!

Milli Emlak, iki şehirde 17 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla taksitle arsa ve arazi satıyor! 

Milli Emlak’tan Ankara ve Bursa’da konut fırsatı! 

Milli Emlak’tan iki şehirde 13 bin TL ve 20 bin TL’ye arsa müjdesi!