Arsa ve Arazi

Milli Emlak'tan 30 bin TL'ye arsa satışı başlıyor...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin birçok farklı şehrinde 30 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa satışı gerçekleştireceği kaydedildi. 

Yapılan açıklama kapsamında, ihale ile satışa çıkartılacak taşınmazlar; il, ilçe ve büyüklüğe göre farklı tutarlarda alıcılarını bulacağı belirtildi. Bu süreçte, Milli Emlak'tan arsa satışı ile ilgili detaylar açıklandı.

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin birçok farklı şehrinde; arsa, arazi, bağ-bahçe ve tarla satışı gerçekleştiriyor. Vatandaşlar ihtiyaçlarına uygun olan taşınmazlara, bütçeleri kapsamında teklif veriyor.

aksam.com.tr'de yer alan habere göre; Dar gelirli vatandaşlara da hitap edebilen taşınmazlar yoğun ilgi görüyor. Öte yandan Milli Emlak tarafından tahmin edilen ihale bedeli 30 bin TL olan arsalar hemen herkesin dikkatini çekebiliyorlar.

MİLLİ EMLAK'TAN ARSA SATIŞI

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkartılan arsalar, çeşitli fiyatlarda alıcılarını bulunuyor. Ayrıca 30 bin TL'den başlayan arsalar birçok insanın gündeminde.

Milli Emlak'tan ihaleye çıkartılan ve tahmin edilen ihale bedeli 30 bin TL olan arsalar, Çorum Kargı'da bulunuyor. Ayrıca söz konusu taşınmazların ihale detayları aşağıda yer alıyor.

DİĞER TAŞINMAZLARLA İLGİLİ DETAYLAR

Milli Emlak tarafından farklı fiyatlarda, şehirlerde ve büyüklükte birçok taşınmaz ihaleye çıkartılıyor. Ayrıca 24 Ağustos 2024 tarihli mevcut satışa çıkartılacak olan taşınmazlar kontrol edildiğinde, en ucuz arsanın tahmin edilen ihale bedeli, 15 bin TL. En yüksek bedel ise, 7 milyon 950 bin TL olarak gözlemleniyor. Milli Emlak tarafından satışa çıkartılacak diğer arsalar belirtildi.

Milli Emlak’tan İzmir ve Muğla’da satılık arsalar! KDV’den muaf arsaları kaçırmayın!

Milli Emlak’tan hem Denizli hem de Eskişehir’de KDV'den muaf satılık araziler! 

Milli Emlak'tan Ankara ve bir kentte daha KDV'den muaf arsa ile araziler! 31 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak’tan iki ilde arsa fırsatı! 15 bin TL’den başlayan fiyatlarla!