27 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan 6 bin TL'ye arsa sahibi olma fırsatı: İhale detayları neler?

Milli Emlak'tan 6 bin TL'ye arsa sahibi olma fırsatı: İhale detayları neler?

Son dönemde uygun fiyatlı arsa satışlarıyla büyük ilgi çeken Milli Emlak, yeni ilanlarını duyurmaya devam ediyor. Son ilanlarında 6 bin lira gibi uygun fiyatla yatırım fırsatı sunan Milli Emlak, satış detaylarını da paylaştı. İşte, konuyla ilgili önemli detaylar haberin devamında...



Konut piyasasındaki durgunluk, birçok insanı daha uygun fiyatlı arsalara yönlendiriyor, ancak arsa fiyatları ise hızla artıyor. Bu durumda, Milli Emlak tarafından sunulan uygun fiyatlı arsa ilanları dikkat çekiyor. Milli Emlak'ın yayınladığı arsa ilanlarına başvuran vatandaşlar, arsa sahibi olma fırsatını yakalayabiliyorlar. Son yayınlanan ilanlardan olan 6 bin liralık arsa, görenleri oldukça şaşırttı.

6 bin liraya arsa satışa sunuldu

Milli Emlak son ilanında, Uşak'ın Eşme ilçesinde bulunan bir arsayı satışa sundu. İhaleye çıkacak arsanın başlangıç fiyatı 30.000 TL olarak belirlendi ve katılmak isteyenlerden talep edilen teminat bedeli 6.000 TL olarak belirlendi. Bu bilgiler kapsamında ilanı gören vatandaşlar ihale detaylarını doğal olarak merak etti. 

Milli Emlak tan 6 bin TL ye arsa sahibi olma fırsatı: İhale detayları neler?

İhale yeri, tarihi ve zamanı nedir?

Milli Emlak platformunda sunulan 6 bin liralık olarak sunulan arsanın ihale detayları belirlenerek alıcılar için sunulmuştur. Uşak Eşme'de yer alan arsanın tahmin edilen ihale bedeli ₺30.000,00'dir. Teminat bedeli ise ₺6.000,00 olarak belirlenmiştir. İhalede satışa sunulan arsanın uygun yüzölçümü 1.200,00 m²'dir. Tüm bunlar eğer arsa sahibi olmak isteyenlere hitap ediyorsa ihale tarihini,  yerini ve ihale saatini bilmeleri gerekir. Söz konusu olan ihale arsasının satışa sunulacağı tarih 26/09/2023'tür. İhale saati ise 09:30'dur. İhale adresi ve iletişim adresine ulaşmak isteyen kişiler https://usak.csb.gov.tr/ adlı internet adresini ziyaret edebilirler. İlgili kişi ile iletişime geçmek isteyenler (276) 223 70 67 numarasını arayabilirler. 

Tüm bu ihale detayları sunulmuş olup, arsayı almak isteyen kişilerin müracaat etmeleri beklenmektedir. 29 Eylül 2023 tarihinde yapılacak olan ihale ile arsanın satışı kesinleşecektir. Daha fazla detayı öğrenmek isteyenler, https://usak.csb.gov.tr/ adresine ulaşabilirler. Bu uygun fiyatlı arsa satışı, kimsenin kaçırmak istemediği bir değerde olup pek çok kişinin harekete geçmesin

Milli Emlak'tan taksitle imarlı arsa fırsatı!

Milli Emlak, o ildeki 6 adet arsayı iki yıl taksitle satıyor! Son dakika fırsatı! 

Milli Emlak'tan son dakika Eylül 2023 fırsatı! 16 bin 500 TL'ye imarlı arsa satacak!


Geri Dön