Kent Haberleri

Milli Emlak'tan 84 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Satışa sunduğu imarlı arsaların ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 84 bin TL'ye konut imarlı arsa satıyor.Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yayımlanan söz konusu ilanlar kapsamında Ağrı Merkez'de yer alan arsa da yatırımcıların dikkatini çeken ihale ilanları arasında bulunuyor

Yatırımcıların adeta dört gözle beklediği arsa ve arazi satış ihalelerini resmi internet sitesi üzerinden düzenli olarak yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Ağrı Merkez'de yer alan konut imarlı arsayı satacak.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yayımlanan söz konusu ilanlar kapsamında Ağrı Merkez'de yer alan arsa da yatırımcıların dikkatini çeken ihale ilanları arasında bulunuyor.

Yatırımcıların merakla beklediği Nisan ayı ihale ilanlarını resmi web  sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılmış olan arsa ve araziler KDV'den de muaf oluyor. 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı konut imarlı arsa Ağrı Merkez'de bulunuyor.

Merakla beklenen söz konusu ihale ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan arsanın yüz ölçümü 797,07 metrekare olarak açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımlanan bilgilere göre, söz konusu arsanın satış ihalesi 4 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Peki Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan ve Ağrı Merkez'de yer alan arsanın geçici teminat bedeli kaç TL? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yer alan o satış ihalesi...

Peki Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan ve Ağrı Merkez'de yer alan arsanın geçici teminat bedeli kaç TL? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yer alan o satış ihalesi...

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa sunduğu konut imarlı arsanın taşınmaz numarası  04010106742 olarak açıklandı. Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yer alan detaya göre, satışa çıkarılan arsanın alanı 797,07 metrekare.

Satışa çıkarılan arsanın muhammen bedeli 84 bin lira olarak belirtilirken, geçici teminat bedeli de 25 bin 200 lira şeklinde açıklandı.

İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yayımlanan o ihale:

Satış Bilgileri
Tahmin Edilen İhale Bedeli    84 bin TL
Teminat Bedeli    25 bin 200 TL
Uygun Yüzölçümü    797,07 metrekare
İhale Tarihi    4 Nisan 2023
İhale Saati    09:20
İhale Yeri    -
İletişim Adresi    https://agri.csb.gov.tr
Telefon    (472) 215 10 75 / 215 37 53

Taşınmaz No    04010106742
Pafta/Ada/Parsel    I50D01B3A2/1039/1
İmar Durumu    Evet
İmar Özellik Adı    Konut Alanı
Yasal Dayanak    2886 / 45
Taşınmaz Yüzölçümü    1.397,12 metrekare
Hazine Hissesi    -
Satılacak Yüzölçümü    -

Bursa Nilüfer'de 3 taksitle satılık imarlı arsa!

Bu bankalarda resmen 7 şiddetinde deprem! Akbank, Yapı Kredi, ING tek tek açıkladı, duyanların adeta dünyası karardı!

1 doların 45 gün sonra ne kadar olacağı bir bir açıklandı! O bankanın açıkladığı rakamı görenlerin resmen dili tutuldu!