Arsa ve Arazi

Milli Emlak'tan Ankara, İstanbul, İzmir'de 40-50 bin TL'ye arsa satışı...

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Haziran ve Temmuz 2024 tarihlerinde Konya, Tokat ve Kütahya'da uygun fiyatlarla arsa ve arazi satış ihaleleri düzenleyeceğini duyurdu. Buna göre, satışa sunulacak olan taşınmazların detayları da belirtildi.

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Haziran ve Temmuz 2024 tarihleri arasında birçok ilde arsa ve arazi satış ihaleleri düzenleneceği kaydedildi. Satışa sunulan taşınmazlar için başlangıç bedelleri oldukça uygun seviyelerde olduğu kaydedildi. İhaleler, ilgili tarihlerde ifade edilen şehirlerde yapılacağı kaydedildi. Milli Emlak tarafından paylaşılan ilanlar.

24 AY TAKSİTLE ÖDEME KOLAYLIĞI

Milli Emlak tarafından satışa sunulan taşınmazlarda alıcılarına çeşitli avantajlar da sunuluyor. Bunlar arasında 5 yıl boyunca emlak vergisi muafiyeti hakkı ve isteyenlere 24 ay eşit taksitle ödeme kolaylığı gibi imkanlar bulunuyor.

Ankara Şereflikoçhisar 40 bin Türk Lirası.

ANKARA / ŞEREFLİKOÇHİSAR SATILIK ARSA

Tahmin Edilen İhale Bedeli    40.000,00 Türk Lirası.
Teminat Bedeli                       12.000,00 Türk Lirası.
Uygun Yüzölçümü                  293,28 m²
İhale Tarihi                              26/06/2024
İhale Saati                              13:10
İhale Yeri                                 Ankara
İletişim Adresi                         https://ankara.csb.gov.tr/
Telefon                                    (312) 686 49 07

SATIŞ SÜRECİ NASIL İŞLİYOR?

Hazineye ait arazilerin satışı, ihale yöntemi ile gerçekleştiriliyor. İhaleye katılanlar arasından en yüksek teklifi veren alıcı, araziyi satın alma hakkı kazanıyor. Bu süreç, Milli Emlak'ın resmi internet sitesi üzerinden şeffaf bir şekilde yürütülüyor. Site üzerinde, satışa sunulan her bir arazi için detaylı bilgiler, metrekare başına düşen fiyatlar ve ihaleye dair önemli detaylar yer alıyor.

Yatırımcılar, bu fırsatları değerlendirebilmek için Milli Emlak'ın ilanlarını düzenli olarak takip etmekte. Böylece, kendileri için uygun olan arazilere en doğru zamanda teklif verme imkanı bulabilmekteler.

Milli Emlak 3 ildeki 11 adet arsa ve araziyi 19 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! Yüzde 20 indirim fırsatı!

Milli Emlak 3 ildeki 11 adet arsa ve araziyi 19 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! Yüzde 20 indirim fırsatı!

Milli Emlak'tan Haziran ve Temmuz 2024 müjdesi! 5 bin TL, 12 bin TL ve 20 bin TL'ye KDV'den muaf arsa ile arazi satacak!