İhale

Milli Emlak'tan başkent Ankara'da satılık arsa fırsatı! Konut imarlı bu arsayı kaçırmayın!

Satışa çıkardığı KDV'den muaf arsaların ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Ankara'da konut imarlı arsa satıyor. İşte Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan arsa ile ilgili detaylar...KDV'den muaf arsa ve arazi almak isteyen vatandaşların radarına giren ihale ilanlarını yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı arsa Yenimahalle ilçesinde yer alıyor

Yeni bir arsa ya da arazi almak isteyen yatırımcıların merakla beklediği Şubat 2023   ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de başkent Ankara'da arsa satıyor.

KDV'den muaf arsa ve arazi almak isteyen vatandaşların radarına giren ihale ilanlarını yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı arsa Yenimahalle ilçesinde yer alıyor.

Pek çok kişinin merakla beklediği söz konusu ihale ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Milli Emlak tarafından satışa sunulan arsa konut imarlı olarak belirtildi. 

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesi üzerinden yayımlanan son dakika ilanına göre, satışa çıkarılan imarlı arsanın satış ihalesi 8 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Peki Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan konut imarlı arsanın geçici teminat bedeli kaç lira? Satışa sunulan konut imarlı arsanın alanı kaç metrekare? İşte merak edilen o detaylar...

Peki Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan konut imarlı arsanın geçici teminat bedeli kaç lira? Satışa sunulan konut imarlı arsanın alanı kaç metrekare? İşte merak edilen o detaylar...

Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan arsanın taşınmaz numarası 06080100396 olarak belirtildi. Yine Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, satışa çıkarılan arsanın alanı 3.090,00 metrekare olarak açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan söz konusu ilana göre, hazine hissesinin de 3.090,00 metrekare olarak açıklandığı arsanın toplam muhammen bedeli 1 milyon 200 bin TL şeklinde belirtilirken, geçici teminat bedeli de 120 bin TL olarak açıklandı.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinden yayımlanan imarlı arsa satış ihalesi ilanı şu şekilde:

Satış Bilgileri
Tahmin Edilen İhale Bedeli    ₺1.200.000,00
Teminat Bedeli    ₺120.000,00
Uygun Yüzölçümü    94,00 m²
İhale Tarihi    08/02/2023
İhale Yeri    -
İletişim Adresi    -
Telefon    -

Taşınmaz No    06080100396
Pafta/Ada/Parsel    /9744/5
İmar Durumu    Evet
İmar Özellik Adı    Konut Alanı
Yasal Dayanak    4706 / 4 Kamu Konutları
Taşınmaz Yüzölçümü    3.090,00 m²
Hazine Hissesi    -
Satılacak Yüzölçümü

Başkentte KDV'den ve emlak vergisinden muaf arsa fırsatı! 361 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak o ildeki 8 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 24 ay taksitle satıyor! 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Milli Emlak İzmir'de tam 8 taksitle imarlı arsa satacak! Sakın kaçırmayın!