İhale

Milli Emlak'tan başkentte imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Kasım ayı ihale ilanları arasında satış bedeli 300 bin TL olarak belirlenen konut imarlı arsa da bulunuyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesinde yayımlanan Kasım ayı ihale ilanları arasında Ankara Mamak'taki arsa da yer alıyor

Arsa almak isteyenlerin radarına giren Kasım ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı başkent Ankara'da yer alan konut alanı imarlı arsayı da satışa çıkardı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesinde yayımlanan Kasım ayı ihale ilanları arasında Ankara Mamak'taki arsa da yer alıyor.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki ön plana çıkan detaylara göre, satışa sunulan söz konusu konut alanı imarlı arsa Ankara ili, Mamak ilçesinin İstasyon Mahallesi'nde bulunuyor.

Milli Emlak tarafından satışa sunulan arsanın taşınmaz numarası 06060107127 şeklinde belirtildi. Yine resmi internet sitesindeki detaylara göre, söz konusu arsanın alanı 600,00 metrekare.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki detaya göre, hazine hissesinin de 600,00 metrekare olarak açıklandığı imarlı arsanın toplam muhammen bedeli 300 bin lira olarak belirtilirken, geçici teminat bedeli de 60 bin Türk Lirası olarak açıklandı.

Başkent Ankara'da yer alan konut imarlı arsanın satış ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan söz konusu ihale ilanı şu şekilde:

Taşınmaz Bilgileri
Taşınmaz No :06060107127
Pafta / Ada / Parsel :/ 10 / 9
İmar Durumu :İmarlı
İmar Özellik Adı :Konut Alanı
İmar Tarihi :
Yasal Dayanak :2886 / 45.
Taşınmaz Yüzölçümü :600,00 metrekare
Hazine Hissesi :600,00 metrekare
Satılacak Yüzölçümü :600,00 metrekare
Toplam Tahmin Bedel :300 bin bin TL
Geçici Teminat Bedeli :60 bin TL 
İhale Tarihi ve Saati :31 Ekim 2022 Saat 10:00

Satışa sunulan taşınmaz cinsinin konut imarlı arsa şeklinde bildirildiği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü ihalesi ile ilgili tüm detaylar için buraya tıklayabilir https://ankara.csb.gov.tr/ veya (312) 417 71 71 numaralı telefon numarasını arayabilirsiniz.

Belediyeden büyük fırsat! İzmir'de 6 arsa satacak!

Belediyeden turistik yerde 25 yıllığına kiralık mağaza! Sakın kaçırmayın!

O ilde 32 bin 200 TL'ye KDV'den muaf imarlı arsa fırsatı!