İhale

Milli Emlak'tan Eskişehir'de imarlı arsa fırsatı!  

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Eminekin Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale 5 Temmuz 2022  tarihinde saat 15:15'te yapılacak.Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan söz konusu ihaleler arasında Eskişehir Çifteler ilçesinde imarlı arsa da dikkat çekiyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü arsa yatırımı yapmak isteyen vatandaşların yakından takip ettiği yeni ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdürüyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan söz konusu ihaleler arasında Eskişehir Çifteler ilçesinde imarlı arsa da dikkat çekiyor.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, satışı yapılacak olan arsa Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Eminekin Mahallesi'nde bulunuyor.

İhaleye çıkan imarlı arsanın taşınmaz numarası 26040100359 olarak açıklandı. Arsanın yüz ölçümü 819 metrekare.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, hazine hissesinin de 819 metrekare olarak belirtilendiği söz konusu arsanın toplam muhammen bedeli 114 bin 700 TL olarak belirlenirken, geçici teminat bedeli ise 34 bin 410 TL olarak açıklandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, yatırımcıların merakla beklediği ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:15'te gerçekleştirilecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde...

Taşınmaz Bilgileri
Taşınmaz No :26040100359
Pafta / Ada / Parsel :J26.A.13.D.13.C / / 2110
İmar Durumu :İmarlı
İmar Özellik Adı :Tarımsal Niteliği Korunacak Alan
İmar Tarihi :
Yasal Dayanak :2886 / 45.
Taşınmaz Yüzölçümü :819 metrekare
Hazine Hissesi : 819 metrekare
Satılacak Yüzölçümü : 819 metrekare
Toplam Tahmin Bedel :114 bin 700 Türk Lirası
Geçici Teminat Bedeli : 34 bin 410 Türk Lirası
 İhale Tarihi ve Saati : 5 Temmuz 2022 Saat 15:15

Milli Emlak Konya'da konut alanı imarlı arsa satıyor! 179 bin liraya imarlı arsa fırsatı!

Milli Emlak Yozgat'ta konut alanı imarlı arsa satıyor! Arsa almayı düşünenler dikkat!

Milli Emlak Eskişehir'de imarlı arsa satıyor! 107 bin TL'ye!