28 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan KDV ve peşinat olmaksızın 2500 TL teminatla arsa!

Milli Emlak'tan KDV ve peşinat olmaksızın 2500 TL teminatla arsa!

Milli Emlak tarafından gerçekleştirilen arsa satışlarından rakamlar vatandaşların yüzlerini güldürüyor. Buna göre, Milli Emlak'tan KDV ve peşinat ödemeden arsa sahibi olunabilir. Bu imlan ilk defa arsa alacaklara tam bir yatırım fırsatı sunmakta.



Vatandaşlar tarafından takip edilen arsa satışları ve fiyatlar takip edenler için Milli Emlak tarafından cazip fırsatlar ile sunuluyor. Buna göre 10 bin TL gibi bir rakama KDV ve peşinat ödemeden arsa sahibi olunabilir. Bölgede ilk kez yatırım yapacaklar için kaçırılmaz bir yatırım imkanı sunuyor.

TAM BİR YATIRIMLIK ARSA FIRSATI 

Uygun fiyatlı arsa satışları sürdüren Milli Emlak, Kastamonu Taşköprü'de arsa sahibi olmak isteyenlere cazip uygun fiyata fırsat sağlıyor. 47,17 metrekare büyüklüğündeki bu arsa, 10.000 TL'ye satışa sunuluyor. İhale ile gerçekleştirilecek bu satış, herkesin bütçesine uygun bir yatırım imkanı sağlamakta.

Öte yandan, Karadeniz'de özellikle doğal güzellikleri ve tarihi atmosferiyle dikkat çeken Kastamonu Taşköprü, artan nüfusu ve gelişen ekonomisi ile ön plana çıkıyor. Arsa, doğa ile iç içe bir hayat kurmak isteyenler için de ideal bir yatırım olabilir.

İLAN DETAYLARI HAKKINDA

gazetevatan.com'da yer alan habere göre; 47,17 metrekarelik arsa, 10 bin TL gibi cazip bir fiyat ile satışa sunuldu. İhale yoluyla satılıyor ve 23 Şubat 2024'te yapılacak. KDV ve peşinat yok. Bütçeyi sarsmak istemeyen alıcılar içinb büyük bir fırsat olarak değerlendiriliyor.

Milli Emlak tan KDV ve peşinat olmaksızın 2500 TL teminatla arsa!

KDV, PEŞİNAT OLMADAN ARSA SAHİBİ OLUNABİLİR

Milli Emlak'ın satışı vatandaşlara finansal kolaylıklar da sunmakta. Bu süreçte KDV ve peşinat yatırmanıza gerek yok. İlk kez yatırım yapacaklar için oldukça avantajlı ve cazip bir fırsat.  Teminat bedeli olarak 2500 TL ödeniyor ki bu da ön koşul. Bu da ihaleye katılım bedeli ve ciddiyetini ortaya koyuyor.

HAZİNE ARAZİSİ NEREDEN, NASIL ALINIR?

Satışa sunulan hazine arazilerinin tümü Milli Emlak Gov Tr resmi internet sitesi üzerinden yayımlanmakta olup her ilanda detay bölümünde satışa sunulan hazine arazilerinin metrekare rakamarı ve özellikleri bilgilerine yer verilmekte olup, arsalar ihale yöntemi ile satılmaktadır. İhalede en fazla teklifi veren kişi arsayı almaya hak kazanır. Arsa satışı için ihaleyi düzenleyen milli emlak müdürlüğü iletişim bilgileri ve ihale detayları da ilanda yer almaktadır. Buna göre, her arsa için ekspertiz yapılır ve  eksper çalışmaları da tamamlandıktan sonra arsalar kaydedilen değerlei üzerinden satışa sunulur.

Milli Emlak'tan iki ilde kiralık araziler! 1.170 TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak'tan  Ankara  ve bir şehirde daha KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Ankara ve Antalya'da KDV'den muaf arazi satacak!

KDV'den muaf arazi arayanlar dikkat! Milli Emlak 3 ilde arazi satıyor!

 


Geri Dön