İhale

Milli Emlak'tan Konya'da büyük fırsat! 10 bin liraya imarlı arsa satıyor!

Satışa çıkardığı imarlı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Karapınar ilçesi Akçayazı Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan satış ihaleleri arasında Konya ili, Karapınar ilçesinde yer alan konut alanı imarlı arsa da bulunuyor

Satışa çıkardığı imarlı arsalarla yatırımcıların dikkatini çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen yeni ihale ilanlarını da resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdürüyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan satış ihaleleri arasında Konya ili, Karapınar ilçesinde yer alan konut alanı imarlı arsa da bulunuyor.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki detaylara göre, satışa sunulan söz konusu arsa Konya ili, Karapınar ilçesi Akçayazı Köyü'nde yer alıyor.

İhaleye çıkan söz konusu arsanın taşınmaz numarası 42240110524 şeklinde belirtildi. Söz konusu imarlı tarlanın yüz ölçümü 264,53 metrekare.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan ihale detaylarına göre, hazine hissesinin 264,53 metrekare şeklinde belirlendiği söz konusu arsanın toplam muhammen bedeli 10 bin TL olarak belirlenirken, geçici teminat bedeli ise 3 bin TL olarak açıklandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki detaylara göre,  yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 15 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:40'ta yapılacak.

<#resim3<

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde...
 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde...

Taşınmaz Bilgileri

Taşınmaz No :42240110524

Pafta / Ada / Parsel :M30-c-01-d-4-d / 197 / 2

İmar Durumu :İmarlı

İmar Özellik Adı :Konut Alanı

İmar Tarihi :

Yasal Dayanak :2886 / 45.

Taşınmaz Yüzölçümü :264,53 metrekare

Hazine Hissesi :264,53 metrekare

Satılacak Yüzölçümü :264,53 metrekare

Toplam Tahmin Bedel :10 bin TL 

Geçici Teminat Bedeli :3 bin TL 

İhale Tarihi ve Saati :15.08.2022 10:40

Taşınmaz cinsinin arsa şeklinde bildirildiği i Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü ihalesi ile ilgili detaylı bilgiler için buraya tıklayabilir https://konya.csb.gov.tr/ ya da (332) 224 56 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

TOKİ'den ucuz konut almak isteyenler hemen bakın! TOKİ 2022 projeleri için tarih belli oldu! Bu tarihi sakın kaçırmayın

Emeklilere müjde! Bu bankanın verdiği promosyonu görünce gözleriniz yuvalarından fırlayacak! Hemen 7.500 lira alın!

Altın ve dolar için yeni seviyeyi açıklayan Selçuk Geçer korkunç rakamı duyurdu! Altını ve doları olanlar hemen bakın