28 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi! 35 bin TL'ye konut imarlı arsa için bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi! 35 bin TL'ye konut imarlı arsa için bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi... 35 bin TL'ye konut imarlı arsa için bu tarihi sakın kaçırmayın...



Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenler merakla Milli Emlak Genel Müdürlüğünün yayımladığı yeni ihale ilanları ile ilgili araştırmalar yapıyor.

Merakla beklenen yeni ihale ilanları kapsamında Milli Emlak Genel Müdürlüğünün yayımlamış olduğu Temmuz 2023 ihalelerindeki 35 bin TL'ye satışa sunulan konut imarlı arsa da mevcut.

Pek çok kişinin arsa ve arazi ilanları ile ilgili araştırmalar yaptığı Milli Emlak'ın satışa sunduğu araziler KDV'den de muaf olmasıyla dikkat çekiyor.

Milli Emlak tan resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi! 35 bin TL ye konut imarlı arsa için bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün merakla beklenen Temmuz 2023 ihaleleri kapsamında satışa çıkarılan konut imarlı arsa Konya Meram'da bulunuyor.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün Temmuz ayı ihalelerinde dikkat çeken konut imarlı arsanın yüz ölçümü 500 metrekare olarak açıklandı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut imarlı arsanın satış ihalesi 11 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Peki Milli Emlak Genel Müdürlüğünün KDV'den muaf olarak satışa çıkardığı ve Konya Meram'da yer alan arsanın geçici teminat bedeli kaç Türk Lirası? İşte tek tek açıklanan o detaylar...


Geri Dön