Arsa ve Arazi

Milli Emlak'tan Solarak, Kütahya’da ucuz arsa satışı için son 10 gün!

Milli Emlak Solarak, Kütahya’da 3.700 TL başlangıç fiyatıyla bir arsa satışa sunuldu. Bu satış için belirlenen teminat bedeli ise 1.500 Türk Lirası olarak belirlendiği kaydedildi.

Milli Emlak, KDV'den muaf olacak arsa satışlarını duyurdu. Buna göre, Solarak, Kütahya’da 3.700 TL başlangıç fiyatıyla bir arsa satışa sunuldu. Bu satış için belirlenen teminat bedeli ise 1.500 Türk Lirası olarak kaydedildi.

İlgilenen vatandaşlar için 20 Ağustos 2024'te saat 10.30’da gerçekleştirilecek ihale ile bu fırsatı değerlendirebilecekler. Milli Emlak’tan arsa satın alacak vatandaşlar, yalnızca uygun fiyatlarla arsa sahibi olmakla kalmayacak, aynı zamanda 5 yıl boyunca emlak vergisi ve KDV’den muaf tutulacaklar. Bu durum, yatırımcılar için oldukça avantajlı bir fırsat yaratmaktadır.

gazeteduvar.com.tr'de yer alan içeriğe göre; Bu süreçte, Milli Emlak’ın resmi web sitesi üzerinden detaylı bilgi alabilir ve güncel ilanları takip edebilirler. Bu fırsatlar, hem yatırım yapmak isteyenler hem de geleceğe yönelik planlar yapanlar için oldukça cazip olanaklar sağlıyor.

MİLLİ EMLAK NEDİR?

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Türkiye Cumhuriyeti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı olarak görev yapan bir genel müdürlüktür. Asli görevi Hazineye ait taşınmazların yönetimini sağlamaktır.

MİLLİ EMLAK DEVLETİN Mİ?

Milli Emlak arazileri, Devletin mülkiyetinde veya Devletin hüküm ve tasarrufu altında bulunan arazilerdir. Milli emlak, temelde devlet arazileridir. Bu araziler Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yönetilir.

KİRALAMA NASIL YAPILIR?

Hazineye ait tarım arazilerini kiralamak isteyenlerin, başvuru süresi içerisinde Tarım Arazisi Kiralama Talep Formu (Ek-1) ile taşınmazın bulunduğu yerdeki Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne (Emlak Müdürlükleri, Millî Emlak Müdürlükleri, Millî Emlak Şeflikleri) müracaat etmeleri gerekmektedir.

Milli Emlak, iki şehirde 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satıyor! 

İstanbul'da KDV'den ve emlak vergisinden muaf arsa, arazi satılıyor! Milli Emlak'tan 269 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Fatih'te 19.6 milyon TL'ye iş yeri satılıyor! İstanbul Milli Emlak'tan KDV'den muaf, 8 taksitle gayrimenkul fırsatı! 

İstanbul'un 4 ilçesinde 5 arsa ile 1 adet iş yeri satılıyor! Milli Emlak'tan yüzde 20 indirim ve taksit fırsatı!