28 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan son dakika Temmuz 2023 fırsatı geldi! 37 bin TL'ye konut imarlı arsa için bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak'tan son dakika Temmuz 2023 fırsatı geldi! 37 bin TL'ye konut imarlı arsa için bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak'tan son dakika Temmuz 2023 müjdesi geldi... 37 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı için bu tarihi aman kaçırmayın...



Peş peşe yayımladığı arsa ve arazi ihaleleriyle dikkat çeken Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Temmuz ayı ihalelerini de yayımladı.

Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyen vatandaşların arama motorlarında sık sık araştırdığı ihaleler kapsamında 37 bin TL'ye satışa sunulan konut imarlı arsa da mevcut.

Yatırımcıların arsa ve arazi ilanları ile ilgili araştırmalar yaptığı Milli Emlak'ın satışa çıkardığı araziler KDV'den de muaf olmasıyla da oldukça tercih ediliyor.

Milli Emlak tan son dakika Temmuz 2023 fırsatı geldi! 37 bin TL ye konut imarlı arsa için bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından peş peşe yayımlanan Temmuz 2023 ihaleleri kapsamında satışa çıkarılan konut imarlı arsa Konya Karatay'da bulunuyor.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün merakla beklenen Temmuz ayı ihalelerinde dikkat çeken konut imarlı arsanın yüz ölçümü 364 metrekare şeklinde açıklandı. Yatırımcıların merakla beklediği konut imarlı arsanın satış ihalesi 5 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Peki Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından KDV'den muaf şekilde satışa çıkarılan ve Konya Karatay'da yer alan arsanın geçici teminat bedeli kaç lira? İşte tek tek açıklanan o ihale detayları...


Geri Dön