03 / 05 / 2024

Milli Emlak'tan tam 35 bin TL'ye arazi fırsatı! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak'tan tam 35 bin TL'ye arazi fırsatı! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Satışa çıkardığı arsa ve arazilerin satış ilanlarını da resmi internet sitesi üzerinden bir bir yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 35 bin TL'ye arazi satıyor. Bu tarihi aman kaçırmayın...



Arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenler merakla Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ihale ilanlarını bekliyor. Verilen detaylara göre, Şubat ayı ihale ilanlarını resmi web sitesinden tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü yine düşük bedellerle arazi satacak.

KDV'den muaf arsa ya da arazi almak isteyenlerin dört gözle beklediği söz konusu ihale ilanlarını tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa sunduğu arazi Bilecik ilinin Bozüyük ilçesinde bulunuyor. 

Milli Emlak tan tam 35 bin TL ye arazi fırsatı! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Yatırımcıların merakla beklediği söz konusu ihale ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arazinin yüz ölçümü 1.694,28 metrekare.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan arazi satış ihalesine göre satışa çıkarılan arazinin ihalesi 15 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Peki Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunulan söz konusu arazinin geçici teminat bedeli kaç TL olarak açıklandı? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan söz konusu o ihale ile ilgili merak edilen o detaylar...


Geri Dön