Kent Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı duyurdu 30 bin personel alınacak! MSB personel alımı başvuruları ne zaman?

Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde görevlendirilmek üzere 30 bin personel alımı yapılacak. Peki, MSB personel alımı başvuruları ne zaman? İşte detaylar...Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar daha önce müjdeli haberi vermişti fakat tarihler belli olmamıstı

Milli Savunma Bakanlığı personel alımı yapacağı haberi gündemde büyük merak uyandırdı. Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar daha önce müjdeli haberi vermişti fakat tarihler belli olmamıstı.

Adaylar şimdi, "MSB personel alımı başvuruları ne zaman başlayacak? Milli Savunma Bakanlığı personel alımı başvuru tarihi belli oldu mu?" sorularını sorguluyor. Peki, MSB personel alımı başladı mı? İşte konuya ilişkin tüm merak edilenler...

MSB 30 bin 62 personel alımı için geri sayım devam ediyor. Adaylar başvuru tarihlerini ve detaylarını öğrenmek istiyor ve yoğun şekilde "Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 30 bin personel alımı başvuruları başladı mı?" sorusunu yöneltiyor.

MSB PERSONEL ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ BELLİ OLDU MU?

Hürriyet'te yer alan detaylara göre, Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 30 bin personel alımı başvuru tarihi hakkında yakın dönemde resmi bir açıklamada bulunmadı. Önümüzdeki günlerde bir duyuru yapılacağı öngörülüyor.

Bilindiği üzere Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar yaptığı açıklamada personel alımına dair değerlendirmelerde bulundu. Nitelikli insan gücünün temini konusunda çalışma yaptıklarına vurgu yapan Akar, subay, devlet memuru, astsubay, işçi, askerî öğrenci ve sözleşmeli er alımına yönelik çalışmaların devam ettiğini belirttı. Akar bu yıl içinde toplam 30 bin 62 personel temini için planlamalarını yaptıklarını ve sürecin başladığını uygulamaların devam ettiğini ifade etti.

Açıklamasının devamında ise Akar “ Tüm gençlerimizi bize katılmaya, Millî Savunma Bakanlığının, Türk Silahlı Kuvvetlerinin geleceğinde ve ülkemizin savunma ve güvenliğinde görev almaya davet ediyoruz. Bunun parlak ve kutlu bir gelecek olduğunun da gençlerimiz tarafından bilinmesini istiyoruz." dedi.

MSB PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NEREDEN YAPILACAK?

Milli Savunma Bakanlığı personel alımı başvuru işlemleri, personeltemin.msb.gov.tr adresi üzerinden yapılıyor. 30 bin alıma dair ilanın yayımlanmasından sonra adaylar internet üzerinden müracaatlarını gerçekleştirebilecek.

Başvuru özel ve genel koşulları taşımayan adayların başvuruları geçersiz sayılacak. Öta yandan adayların herhangi bir kuruma bizzat giderek başvuru yapmasına gerek olmayacak. İlanda eğitim, sınav, yaş ve diğer şartlar da aranacak.

Kepez Belediyesi 4 konut ve 14 arsa satacak! Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat!

Aile Bakanlığı her ay hesaplara 850-1250 TL yatırdı! Mayıs ve Haziran ayı aile destek ödemelerine okkalı zam gelecek mi?