27 / 04 / 2024

Milpark Beylikdüzü'nde 40 bin TL peşinatla 3+1!

Milpark Beylikdüzü'nde 40 bin TL peşinatla 3+1!

Milpark Beylikdüzü'nde 1+1'ler için 15 bin TL, 2+1'ler için 25 bin TL, 3+1'ler içinse 40 bin TL peşinat ödeyerek konut sahibi olunabiliyor. Projede taksitler 1.150 TL'den başlıyor



Milpark Beylikdüzü'nde alanları 65 metrekare olan 1+1'ler 103 bin 700 TL'ye, alanları 100 metrekare olan 2+1'ler 158 bin 950 TL'ye, alanları 166 metrekare olan 3+1'ler ise 281 bin 350 TL'ye satılıyor. Milpark Konutları'nda 1+1'ler için 15 bin TL, 2+1'ler için 25 bin TL, 3+1'ler içinse 40 bin TL peşinat ödemek yeterli oluyor. Projede taksitler 1+1'ler için 1.150 TL'den, 2+1'ler için 1.800 TL'den, 3+1'ler için 3 bin 200 TL'den başlıyor. 

8 ve 12 katlı 4 blok ve 1 ticaret bloğundan meydana gelen Mil Park Konutları'nda toplam 933 adet bağımsız bölüm bulunuyor.

33 bin 180 metrekare arsa üzerinde, 105 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Milpark, Milpa Ticari ve Sanayi Ürünler Pazarlama tarafından inşa ediliyor.

Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Milpark'ın yapımına Şubat 2008’de başlandı. Projede yaşam geçtiğimiz yazdan beri devam ediyor. Konutlar sahiplerine hemen teslim ediliyor.

Milpark, 15 bin metrekare yeşil alana sahip. Milpark’ta çevre dostu dere ve şelaleler, ekolojik bina ve gri su uygulamasıyla yıllık yüzde 50’ye varan enerji tasarrufu yapılıyor.

MilPark’ın sosyal alanlarında kafe ve restoranlar, fitness salonu, havuz, çocuk oyun alanları ve yürüyüş parkuru mevcut.

MilPark, konvansiyonel kalıp, radye temel ve fore kazık yöntemiyle hayata geçirilen Milpark’ta birinci sınıf ısı ve ses yalıtımı kullanıldı. Doğal gaz kombili konutların bulunduğu sitede 24 saat güvenlik, açık ve kapalı otoparklar, projesyonel site yönetimi bulunuyor.

MİLPARK’TAN ‘YENİ YILA YENİ EV’ FIRSATI
 
MİLPARK, “yeni yıla yeni evinde” girmek isteyenlere, 15 bin TL’den başlayan peşinat ve 120 aya varan taksit ödeme avantajı ile hemen taşınma fırsatı sunuyor. ‘Hemen teslimat’ olanağı ile emlak yatırımcılarına da hitap eden MİLPARK’ta yeni evin beyaz eşyaları da hediye…
 
Eylül 2010’da konut teslimlerine başlayan MİLPARK, “yeni yıla yeni evde” girmek isteyenlere fırsatlar sunmaya devam ediyor. 15.000 TL’den başlayan peşinat verenlerin 120 aya varan taksit ödeme avantajı ile hemen evlerine taşınabileceklerini söyleyen MİLPA Genel Müdürü Rıza Koçyiğit,  “1. Etap konut teslimine öngördüğümüz tarihte başladık. 15.000 TL peşinat verenler yeni yıla yeni evlerinde girebilirler. 1+1 ve 2+1 daire satın alanlara ise beyaz eşyalarını hediye etmeyi sürdürüyoruz” dedi.

Yaşamın başladığı MİLPARK’ta sunulan “hemen teslimat” imkanının konut yatırımcıları için de cazip olanaklar sunduğunu belirten Koçyiğit, evlerine hemen taşınmak istemeyenlerin kiraya vererek taksit ödemelerini kolaylaştırabileceklerini söyledi.
 
MİLPA’nın Esenyurt bölgesinde hayata geçirdiği çevre dostu MİLPARK, bölgede birbiri ardına yükselen konut projeleri arasında “öngörülen tarihte tamamlanması ve zamanında teslimat” özelliği ile dikkat çekiyor. Rıza Koçyiğit, MİLPARK’ın çağdaş mimari yapısı, merkezi konumu, inşaat kalitesi, özgün tasarımı ve detaylarındaki inceliği ile güvenli bir yuva arayışında olanları buluşturduğunu kaydetti ve ekledi: “33 bin 180 metrekare arazi üzerinde, her ayrıntısı özenle düşünülmüş, 13 bin metrekaresi peyzaj alanı olarak ayrılmış olan MİLPARK, gürültülü ve stresten uzak bir yaşam sunuyor. Yaklaşık 105 bin metrekare inşaat alanı üzerinde toplam 14 konut ve 1 ticaret bloğundan oluşan MİLPARK’ta büyüklükleri 65-186 metrekare arasında değişen 993 adet bağımsız bölüm bulunuyor.”
 
120 aya kadar taksit avantajı…
Bahçeli ve teraslı daire seçeneklerinin, derelerin, çağlayanların ve göletlerin süslediği, keyifli yemyeşil alanlarıyla şehrin içinde doğa ile baş başa kalma olanağı sunan MİLPARK Konutları’nda, 15.000 TL’den başlayan peşin alımlarda 120 aya varan taksit ödeme avantajı sunuluyor. 
 
MİLPARK’ın sakini olmayı isteyenlerin ihtiyaçlarına uygun bir şekilde, finansal kurumlar ya da şirket finansları kapsamında, mümkün olan her türlü ödeme kolaylığı sunuluyor.
( D&D Mortgage, Finansbank, Yapı Kredi Bankası, Garanti Bankası )
 
Her talep ve ihtiyacı karşılamaya yönelik 14 değişik tip konut!
Çağdaş ev yaşamının vazgeçilmez unsurlarını 1. sınıf işçilikle biçimlendirerek, ayrıcalıklı bir yaşam sunan MİLPARK’ta, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 seçenekleri bulunuyor. Bloklarda, en üst 2 kattaki dairelerin her birinde bulunan daireye özel teras ve bahçe katındaki bahçeli daireleri ile MİLPARK benzerlerinden ayrılıyor. 
 
“Çevre Dostu” MİLPARK’ta yüzde 50’ye varan su tasarrufu!
Daire başına yıllık su tüketiminde yüzde 50’ye varan su tasarrufu sağlayan “EKOSAN – Ekolojik Evsel Atıksu Yönetimi” özel sistemi ile MİLPARK, “Çevre Dostu” bir proje olarak dikkat çekiyor.
 
Projede bulunan ve mülkiyeti MİLPARK Konutları sitesine ait tüm sosyal donatıların bazılarının işletmesinden elde edilen gelirin site yönetimi tarafından site giderlerinde kullanılacak olması da, MİLPARK sakinlerine destek sağlıyor.


MİLPA Genel Müdürü Rıza Koçyiğit
 
MİLPARK KONUTLARI
“Güvenlik ve Konfor içinde, Mutlu Sosyal Yaşam Alanları” 
  
Sosyal Yaşam
Dere ve Şelaleler
Cafe ve Restaurant
Fitness Center
Havuz ( Çocuk&Yetişkin)
Çocuk Oyun Alanları
Yürüyüş Parkuru
 
Çevre Dostu
15.000 M2 Yeşil Alan
Ekolojik Bina,
Gri Su Uygulaması
( Yıllık %50’ye Varan Su Tasarrufu)
 
Güvenli Yapı
Konvansiyonel Kalıp
Radye Temel
Fore Kazık
1.Sınıf Isı ve Ses Yalıtımı
 
Daire Tipi
İster Teraslı,
İster Bahçeli 13 m2 ‘de
Daire Seçeneği
 
Konfor
1+1 ve 2+1‘ lerde Beyaz Eşya
Doğal Gaz Kombi
Çift Asansör
Klima Alt Yapısı
Jeneratör, İnternet altyapısı
24 Saat Güvenlik
Açık ve Kapalı Otoparklar
Profesyonel Site Güvenliği, 24 saat kapalı devre izleme sistemi

0 212 852 49 00

www.milpark.com.tr


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Basında yer alan diğer haberler:

15 bin TL peşinatla yeni yılda yeni ev fırsatı
Yeni yıla yeni evinde girmek isteyenlere, 15 bin TL’den başlayan peşinat ve 120 aya varan taksit ödeme avantajı sunan Milpark, yeni ev sahiplerine hemen taşınma fırsatı veriyor. ‘Hemen teslimat’ imkanı ile emlak yatırımcılarına hitap eden MİLPARK, yeni evin beyaz eşyalarını düzenlediği kampanyaya dahil ediyor.
Eylül 2010’da konut teslimlerine başlayan MİLPARK, “yeni yıla yeni evde” girmek isteyenlere fırsatlar sunmaya devam ediyor. 15 bin TL’den başlayan peşinatları verenlerin 120 aya kadar varan taksit ödeme avantajı ile hemen evlerine taşınabileceklerini söyleyen MİLPA Genel Müdürü Rıza Koçyiğit,  “1. etap konut teslimine öngördüğümüz tarihte başladık. Belirlediğimiz peşinatı verenler yeni yıla yeni evlerinde girebilir. 1+1 ve 2+1 daire satın alanlara ise beyaz eşyalarını hediye etmeyi sürdürüyoruz” dedi.
Yaşamın başladığı MİLPARK’ta sunulan “hemen teslimat” imkanının yatırımcılar için cazip olanaklar sunduğunu belirten Koçyiğit, evlerine hemen taşınmak istemeyenlerin kiraya vererek taksit ödemelerini kolaylaştırabileceklerini söyledi.

MİLPA’nın Esenyurt bölgesinde hayata geçirdiği MİLPARK, bölgede birbiri ardına yükselen konut projeleri arasında “öngörülen tarihte tamamlanması ve zamanında teslimat” özelliği ile dikkat çekiyor. Rıza Koçyiğit, MİLPARK’ın mimarisi, merkezi konumu, inşaat kalitesi, özgün tasarımı ve detaylarındaki inceliği ile güvenli bir yuva arayışında olanları buluşturduğunu kaydederek “33 bin 180 metrekare arazi üzerinde, 13 bin metrekaresi peyzaj alanı olarak ayrılan bir proje gerçekleştirdik. Gürültülü ve stresten uzak bir yaşam sunuyoruz. Yaklaşık 105 bin metrekare inşaat alanı üzerinde toplam 14 konut ve 1 ticaret blok olarak inşa edildik. Projede konutlar 65-186 metrekare arasında değişen 993 bağımsız bölüm bulunuyor” diye konuştu.


Geri Dön