Genel

Milpark Ceple Kazan çekilişi 13 Ocak'ta!

Ceple Kazan ile 5 kişi Milpark'tan lüks daire, 15 kişi Renault Fluence 2011 ve 80 kişi 2 bin TL'lik para yüklü kart kazanma hayaline kavuşacak...

Ceple Kazan kampanyasına katılma şansı 31 Aralık'ta sona erdi. Kampanyaya katılanlar merakla çekiliş sonuçlarını bekliyor.12 Ocak 2011 tarihinde yapılacak olan çekiliş ile asil ve yedek talihliler belirlenecek. çekiliş sonuçları 13 Ocak tarihinde www.ceplekazan.com adresinden ve 17 Ocak'ta Radikal gazetesinden yayınlanacak.

Kampanyaya SMS ile katılanların kazanacakları ödüller:

1- 5 kişiye Milpark Beylikdüzü'nde süper lüks 5 daire

MİLPARK'tan süper lüks 5 daire! Kazananlardan biri siz olabilirsiniz!
Önce güvenlik!
Site içi güvenlik, 24 saat kapalı devre kamera ile izleme yapılacak şekilde bir sistem kurularak, özel güvenlik görevlileri tarafından sağlanmaktadır.
Ayrıca yangın merdiveni ve ortak alanlarda; yangın ihbar alarm sistemi, otoparklarda sprigler yangın söndürme sistemi, deprem algılama ve kaçak detektörlü kesme vanalı doğalgaz sistemi ve her katta yangın dolabı yer almaktadır.
Sosyal Alanlar
Yetişkin ve çocuk yüzme havuzlarının yanı sıra çocuk oyun alanları, çok amaçlı spor alanları, kreş ve yürüyüş alanları ve bisikletler için park alanları bulunmaktadır.
Beyaz Eşya
Her dairede Buzdolabı, Bulaşık Makinası, Doğalgaz kullanımlı dörtlü ocak ve ocak üstü aspiratör bulunmaktadır.

2-  15 kişiye 2011 Model Renault Fluence

Renault Fluence “ Değişimin yeni yüzü!
Renault Fluence aerodinamik kanunları, pürüzsüz ve dengeli çizgileri ile birleştirerek mükemmel bir sedan ortaya koyuyor. Akıcı ve dinamik tasarım, beklentinin ötesinde geniş bir iç mekan ile bütünleşiyor. Renault'un teknolojiye duyduğu tutkunun güncel bir yansıması olan Renault Fluence üstün seviyede teknolojik ekipmanlar ile donatıldı. 'Eller serbest' Renault kartı ile motorun çalıştırılmasını, kapıların açılıp kapatılmasını sağlayabilirsiniz. Üstelik kartın cebinizde olması yeterli... Renkli ekranlı entegre Carminat Tomtom ® navigasyon sistemi torpido paneli ile mükemmel şekilde bütünleşiyor.
Süprizsiz bir yolculuk için ... '3D sound by Arkamys ®', üst düzey ses düzeni ile Bluetooth fonksiyonunu birleştirerek sıradışı bir ses kalitesi sağlıyor. Orkestranın şefi siz olacaksınız...
çift bölgeli elektronik klima, her yolcunun kendisine en uygun sıcaklığı seçmesini sağlayan bireysel ısı konforu sunuyor.
Sadece sizin değil, aynı zamanda sevdiklerinizin konforu için Renault Fluence!

3-  80 kişiye toplam 160.000 TL değerinde Para Yüklü Kart ( İşbankası Maxi Kart ).

80 kişi 2.000 TL değerinde hediye kartı kazanacak. Her bir kartta 2.000 TL yüklü olacaktır. Ön ödemeli bu kartlar 17.02.2011 “ 17.04.2011 tarihleri arasında ürün alışverişi karşılığında kullanılabilir niteliğindedir.

http://www.ceplekazan.com/


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com